...

Sony VPL-VW550ES 4K SXRD-projektor på IFA 2023

Sony har förstärkt sin serie av hemmabio-projektorer med en kompakt modell med riktig 4K-upplösning, som presenterades på IFA 2023. Ny

VPL-VW550ES

Blir den tredje projektorn i Sonys portfölj som stöder 4K HDR, vilket gör den idealisk för hemmabio- och mediecenterpublik som tittar på filmer, konserter och sportevenemang med den mest imponerande höga bildkvaliteten. I linje med de ökade kraven på 4K HDR-innehåll

VPL-VW550ES

Stöder de senaste 4K- och HDR-standarderna, vilket garanterar kompatibilitet med dagens mest avancerade innehåll.

Videoprojektorer

Sony


Thomas Issa, produktchef, Sony Professional Solutions Europe”VPL-VW550ES är ännu ett exempel på Sonys engagemang för att ge våra kunder den närmaste verklighetsnära och uppslukande upplevelsen. 4K HDR-uppspelning är den mest exakta metoden för att återge den verkliga världen för våra ögon, och den nya projektorn ger hemmabiofans möjlighet att få den högsta nivån av bildkvalitet som tidigare inte varit tillgänglig. 4K HDR är verkligen imponerande.


VPL-VW550ES är den tredje Sony-projektorn för hemmabio som presenteras under året efter IFA 2015, efter uppgraderingen av HW-serien med VPL-HW45ES och introduktionen av flaggskeppet VPL-VW5000ES.

Sony har designat VPL-VW550ES för att vara ”osynlig” och ”tyst”. På användarnas begäran har den gjorts smal och kompakt och finns i vitt och svart hölje för att inte synas i något vardagsrum eller hemmabio-miljö. Med ett tyst kylsystem störs tittarna inte av något när de tittar på sina favoritprogram. En Sony-lampa med lång livslängd med imponerande 6 000 timmar i lågt läge minskar avsevärt underhållskostnader och tidsåtgång.

Videoteknik

Videoutrustning

VPL-VW550ES ersätter VPL-VW520ES och ger högre bildkvalitet än sin föregångare. Den har en imponerande ljusstyrka på 1 800 lumen, ett förbättrat dynamiskt kontrastförhållande på 350 000:1 och använder unik Sony 4K-teknik för att ge renare och skarpare bilder jämfört med andra. HDR utökar kontrastområdet i grunden och även vid de högsta ljusstyrkorna kan den återge halftoner så exakt att alla detaljer i bilden presenteras så som filmskaparna ville att de skulle vara.

Förutom HDR-kompatibilitet för Ultra HD Blu-ray och OTT-innehåll Over-The-Top kommer den nya projektorn att stödja HLG-standarden Hybrid Log-Gamma genom en mjukvaruuppgradering, som kommer att dyka upp i framtida sändningar och användargenererade videotjänster. Detta gör att användarna kan vara säkra på att VPL-VW550ES kommer att fortsätta att leverera högsta möjliga bildkvalitet för konserter, sport och andra TV-program i framtiden.

Den nya modellen, liksom föregångaren, ger tillgång till 4K-innehållstjänster genom användning av de senaste HDMI-anslutningsstandarderna HDR-kompatibilitet i 4K 24p och 4K 60p och stöd för HDCP 2.2 två projektoringångar HDMI1 och HDMI2. Inbyggd RF-sändare ger en stabil trådlös signal med bred täckning för stabil 3D-synkronisering.

VPL-VW550ES börjar levereras i Europa från och med oktober 2023. Besökare till IFA 2023 kan se den i Sonys monter i hall 20 på Messe Berlin.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Henrik

    Hej! Har du någon information om prestandan och priserna på Sony VPL-VW550ES 4K SXRD-projektorn som presenterades på IFA 2023? Vilka är dess främsta egenskaper och är den kompatibel med andra enheter? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
    1. Jonathan

      Tyvärr, jag har ingen information om Sony VPL-VW550ES 4K SXRD-projektorn som presenterades på IFA 2023 eftersom det är ett framtida evenemang. För att få detaljer om dess prestanda och priser kan du följa med på IFA 2023-mässan eller hålla dig uppdaterad på Sonys officiella webbplats. Sony är kända för sina högkvalitativa produkter så förvänta dig hög prestanda och en prislapp som matchar det. När det gäller kompatibilitet med andra enheter brukar Sony vanligtvis erbjuda anslutningsmöjligheter med olika enheter som TV-apparater, datorer och spelkonsoler. Tack för din fråga och jag hoppas att du får den information du söker!

      Svara
  2. Ellen Eriksson

    Är Sony VPL-VW550ES 4K SXRD-projektorn fortfarande tillgänglig på IFA 2023, och i så fall, vilka är dess främsta funktioner och uppdateringar som jämförs med tidigare modeller?

    Svara
  3. Emil

    Är Sony VPL-VW550ES 4K SXRD-projektorn tillgänglig för försäljning redan vid IFA 2023?

    Svara
Lägg till kommentarer