...

STADLER FORM Juicer Tre SFJ mini recension.1100-serien Black Edition

Fördelar: Hela äppelformatet, hög effekt, snygg design, smart säkerhetssystem, robusthet.

Nackdelar: Juicekannan kunde vara större.

Stadler Form

Att spara tid och ansträngning är förmodligen det viktigaste som kommer att glädja den här juicepressen. Juicemaskinen har en mycket hög effekt, 1250 Watt, vilket gör processen snabb och smidig i motsats till de 600-900 Watt som vanligtvis används i centrifugalpressar .

Påfyllningspipan med en diameter på 75 mm gör att de flesta frukter kan fyllas i ett stycke, de dubbla knivarna och det rostfria finmaskiga filtret i rostfritt stål säkerställer också hög prestanda.

Kan användas för säsongs- eller feständamål: Med en fruktköttsbehållare på tre liter och ett elektroniskt överbelastningsskydd för motorn kan stora mängder frukt bearbetas. 2 hastigheter finns för att safta mjuka och hårda frukter och grönsaker.

Den patenterade stopparen för inloppsrännan håller dem ovanför skärsystemet tills juiceprocessen börjar – detta garanterar säkerhet. Tillverkaren har också uppmärksammat juicepressens tillförlitlighet: Till exempel skyddar ett förseglat lagersystem motorn från slitage även vid full effekt.

Black Edition-design – kortfattad, snygg, professionell – och viktigast av allt: du kan kombinera juicepressen med andra apparater från kollektionen.

Teknik för drycker
Juicemaskiner
Dryckesteknik
Dryckesteknik

TEKNISKA UPPGIFTER: GARANTI: 1 år

KRAFT: 1250 Watt.

MODEPS: 2 hastigheter.

Levereras med: Juicekanna 1 l med skummare och lock, avtagbar pulpabehållare 3 l , rengöringsborste, handbok med rekommendationer och recept.

KONSTRUKTION: kropp i rostfritt stål och plast, filterkorg med dubbla blad och finmaskig sil, motor med förseglade lager, bred materialöppning 75 mm , fångavdrag, förvaringsfack för sladd, halkfria fötter.

SÄKERHET: skydd mot oavsiktlig öppning av juicepressen, skydd mot felaktig montering, elektroniskt skydd mot överbelastning av motorn.

FÄRG: stål.

MÅL: 325x230x407mm. VIKT: 6 kg.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Oscar

    Kan någon berätta om fördelarna med STADLER FORM Juicer Tre SFJ mini i 1100-serien Black Edition?

    Svara
  2. Evelina Åström

    Hej! Jag undrar om STADLER FORM Juicer Tre SFJ mini från 1100-serien Black Edition är ett bra val för att pressa juice. Har du testat den här juicern och vad tycker du om den? Är den enkel att använda och rengöra? Fungerar den bra och ger den ett bra resultat? Jag är intresserad av att köpa en juicer och skulle vilja höra dina erfarenheter och åsikter om denna modell. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer