...

Test av den elektriska grillen Sinbo SSM 2534

Kan en billig grill stek k bakttt bh??

Sinbo SSM 2534

– Grillen tillverkad i Turkiet, och grillning tillverkad i detta land och varje hem har en grill. L btmt oss se hur den prestrar och om den klarar av alla uppgifter i v BTR test.

Sinbo SSM 2534

Funktioner

PRIS: 3650-4330 GNUGGA.

KRAFT: h. 1600 Watt.

TEMPERATUR: Stängd fångst: Stängd fångst: Stängd fångst: Stängd fångst: Stängd fångst: Stängd fångst. – 140 B, 200 B, 280 B.

PROGRAM: tre.

KONTROLL: vridbar strömbrytare på frontpanelen, strömindikator röd .

Egenskaper: g.

KONSTRUKTION: material: rostfritt st, plast, paneler med Non-stick – Bel, fettutlopp, 2 fasta ben, 1 meter tjock elkabel-3×1.00mm, vertikal lagring.

Levereras med: Bruksanvisning, fettbeh.

STORLEK: totalt 390h300h140 mm, panelen – 330h210 mm, UTF 0,430 mm, Totalt 530 mm.

GARANTI: 1 kr.

Utformning:

Sinbo SSM 2534 grill

Grill Sinbo SSM 2534 ser original ut och liknar en liten” tubby ” resv. Likheten maximeras genom det stora handtaget. Grillen svävar jag luften som om den vore jag luften och står på tre höga ben: två på baksidan och ett på framsidan, där kontrollpanelen är placerad. En intressant kombination av L BTR och massivitet.

  • Silverf, svart plasthandtag, F och kontrollbox.
  • Grillen ser kompakt ut, men den tar faktiskt upp en hel del utrymme.
  • Praktiskt att den kan förvaras vertikalt och stabilt på sina stöd och inte kan öppnas, även om det inte finns något särskilt lås.
  • När de placeras på en slät bänkskiva har det visat sig att grillbenen glider något.
  • Tillverkarna att det finns en plats för att hitta en plats för att hitta en plats, men jag har inte träffat den. Den en meter l 0nga sladden” kommer ut ” fr 0n h 0n och St inte matlagningen om uttaget finländarna p lika sida
    Sinbo SSM 2534 plattor

    .

  • Plattor med Non-stick-Belk. Intressant nog har varje grill bredare SP. Tallrikarna t 0L diskmaskin, vilket1r ett stort plus
    Sinbo SSM 2534

    .

  • En 180 graders grill ger dig en stor yta och du kan till exempel tillaga en stor k.
  • Varje matlagningszon har en avloppstut på höger sida; tillverkaren rekommenderar att du placerar sv dropplåda där när du lagar mat. Det är lätt att glömma och då droppar fett på bänkskivan eller golvet – inte roligt för någon.
    Sinbo SSM 2534 bottenvy

    .

Vertikal F, 180-väghyvlar Hopf, avtagbara diskmaskinss, 180-väghyvlar.

Kräver mycket utrymme för förvaring, brickan för fett måste placeras under plattans pipa.

Sinbo SSM 2534

V BTR säng BTR:

Sinbo SSM 2534 grill får +1 poäng för design: den fälls upp, plattorna är avtagbara, de kan till och med tvättas jag diskmaskinen, det finns vertikal förvaring, men även jag detta läge tar grillen upp mycket utrymme.

Den st. 4rsta nackdelen som kostade grillen endast ett PO var behovet av att st. 4lla en fettpanna bredvid grillen.

KONTROLL

Sinbo SSM 2534 kontroll

Allt är mycket enkelt: anslut grillen till ett uttag tillverkarna rekommenderar att du använder jordad , ställ in önskat temperaturläge, vänta tills grillen värms upp – du kan laga mat.

För att avgöra om grillen redan är varmt måste du titta på: indikatorlampan visar att grillen fungerar, män inte mer än så. Ingen ljudlig signal heller. Vid testning för att bestämma tiden för förberedelse för att arbeta, förlitade jag mig på siffrorna jag enheten, som mäter kraften jag grillen.

När grillen sätts in ger den ifrån sig ett knastrande ljud som försvinner när värmeelementet värms upp. Detta var inte fallet med de andra grillarna.

Se till att du får en extra avgift för att få en extra kostnad för att få en extra kostnad för dig som vill ha en extra kostnad för dig som vill ha en extra kostnad för dig som vill ha en extra kostnad för dig som vill ha en extra kostnad för dig som vill ha en extra kostnad.

Ingen ljus eller ljudindikation f ggr att grillen v ggr upp till den inst ggr temperaturen.

V 0r uppskatt-ning:

0 po. Att använda ditt sjätte sinne för att veta om grillen är redo att användas är lite olämpligt.

Funktionalitet

Sinbo SSM 2534

Det finns rekommendationer på medaljong för att välja olika tillagningslägen för olika livsmedel och jag instruktionerna anges ungefärliga tillagningstider:

N – 4 min, biff upp till 11 min.

Fl-7-9 min.

Lammk 14-16 min, kebab 20-22 min.

Kyckling-shish kebab 20-25 min., Skinka – 30 min.

Korv-7-9 min.

Fisk-4-12 min.

Svamp – 15 min.

Gr-10-20 minuter.

Vi b 0rjade med att m 0TA driftseffekten och temperaturen:

V*:

L

140

200

280

Uppv

2 min. 22

3 min. 12 s

5 min.

Temperatur, Kilometertal

125 – 130

208 – 215

293 – 299

Effekt: 1531-1582 W.

* M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. Ladda ner kan variera n.

Grilleffekt på 1600 W är den lägsta indikatorn bland de testade modellerna, män och det påverkar inte arbetstemperaturen utan väntetiden: den längsta väntetiden. Om du vill ha en liten bit, titta på den här sidan, titta på den här sidan, titta på den här sidan och titta på den här sidan.

Burgare p 9 Sinbo SSM 2534

Matlagning

Tillverkarna rekommenderar att tillaga gr vid 200 B. Jag ville lägga till mer temperatur, mycket lång zucchini skuren jag cirklar förblev blek, män, om jag vänder värmen till max, grönsakerna börjar svartna, det var idealiskt när regulatorn var mellan 2 och 3 läge.

Jag tillagade fläskkotletterna vid hd temperatur och jag var mycket nöjd med resultatet: köttet var saftigt och mjukt, det stängde bra och grillades sedan jämnt. Du kan laga biffar på den här grillen, det viktigaste är att inte skynda gräva för att lägga köttet på plattorna.

Vad jag gillade:

Höga temperaturer ger saftiga kötträtter. Du kan grilla biffar med den h BTR grillen, och BTG med det bästa N BTK bttettet.

Plattformarna v. kr. upp J. kr. och maten tillagas oavsett var den placeras.

Vad jag inte gillade:

För tillagning av grönsaker är det rekommenderade läget i trafiken inte idealiskt, du måste ”trolla” med inställningen av regulatorn för att hitta den optimala temperaturen.

V BTR säng BTR:

Hur vi po?

Vi har presenterat att det finländarna en perfekt grill-riktm alla grillar, och dess funktioner V 10 po. Det är viktigt att veta att det är viktigt att veta att det är viktigt att veta att det är viktigt att veta att det är viktigt att veta att det är viktigt att veta att det är viktigt att.

F-1, F-1, F-1, F-1, F-1, F-1, F-1 .

Totalpo: 2 Po: 2 Po: 2 Po: 2 po:.

Sinbo SSM 2534 F 0 kr en 8 F 0 kr funktionalitet.

Sinbo SSM 2534 grill

Testresultat

Sinbo SSM 2534 grill

Funktionalitet: 8 av 10 .

Kontroll: ingen v 0.

Design:+1 poäng för möjligheten att diska de löstagbara tallrikarna jag diskmaskinen och för vertikal förvaring.

Pris / prestanda: det är en av de billigaste grillarna i degen. F BQR n bqrvarandehot jag m bqrnga butiker, slut s bqld. Bh prestanda och l BTG pris-hemligheten bakom modellens popularitet.

Det är viktigt att du kan tillaga saftiga biffar och andra k 0ttsorter, intressant design, vertikal f.

Ingen indikation på att grillen är klar för användning, långsam förvärmning av plattorna, fettbrickan måste sättas i.

Sinbo SSM 2534

Du kan k 0 Ssm 2534-grillen h

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Anders Gustavsson

    Jag undrar om någon har testat den elektriska grillen Sinbo SSM 2534? Jag är intresserad av att köpa en elektrisk grill och vill veta om denna modell är bra och värd pengarna. Vilka är fördelarna och nackdelarna med denna grill? Tack på förhand för era svar!

    Svara
Lägg till kommentarer