...

Testet av ROWENTA First Class DA 1510

Lysande design, superkompakt, Microsteam 200 Drop-sula, ångkvalitet, ergonomi i varje detalj, väska.

Ingen sprinkler, vilket inte är avgörande för en modell med utmärkt ångbefuktning; ingen ljusindikator, men det spelar ingen roll för omedelbar uppvärmning.

Test av ROWENTA First Class DA 1510 resejärn

Resa ångstrykjärn

KRAFT: 1000 watt.

sulplatta: Microsteam 200 rostfritt stål.

FUNKTIONER: Torr strykning, konstant ånga, ångpåverkan.

MODER: syntetmaterial, silke/ull, linne/bomull.

KONTROLL: Vridtermostat – lägesomkopplare, ångknapp, ångregulator.

SPÄNNINGSTIPS: tillgänglig, 120/127-220/240V.

KONSTRUKTION: hopfällbart handtag, vattenbehållare inbyggd i handtaget 65 ml, knapp för hopfällning av handtaget, mått på sulplatta: 155×80 mm, trådlängd 195 cm.

INSTALLATION: vattenmåttkopp, väska.

Mått: 195x70x90mm.

VIKTIGT: 785 g.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

GARANTI: 2 år.

ROWENTA First Class DA 1510 resejärn

DESIGN COMFORT

Den här modellen har en mycket rationell handtagsfällning – den sparar 5,2 cm i höjd med vissa modeller – endast 1 cm . Handtaget kan fällas ihop med en knapptryckning på strykjärnets baksida och är ergonomiskt runtom: ångknappen är förseglad i mjuk silikon under ditt finger och den integrerade vattenbehållaren är förseglad i silikon.

Sulan är utformad med en öppning och går lätt förbi knapparna. Spänningsomkopplaren gör att strykjärnet kan köras från vilken spänning som helst. Den har också den längsta sladden och den tyngsta vikten – 100 g mer än de flesta modeller, men den är märkbart tyngre i handen, vilket indirekt indikerar metall, inte plast ”inuti”.

kontroller ROWENTA Första klass DA 1510
Knapp för att slå på strykjärnet ROWENTA First Class DA 1510

KVALITET OCH GLID PÅ SULPLATTAN

”Modellens höjdpunkt är den Microsteam 200-märkta sulan. Dess droppform med en skarpt avsmalnande spets är idealisk för fuktigt arbete i hörn och mellan delar, för att stryka volanger och kragar osv. p.

Materialet är av rostfritt stål med mycket god glidförmåga och 200 ånguttag i 4 rader runt sulan ger en jämn fördelning av ångan.

TORR STRYKNING I OLIKA LÄGEN

Strykjärnet värms upp till maximal temperatur på några sekunder, en hastighet som inget annat degjärn kan uppnå. Det är förmodligen därför det inte finns någon kontrollampa, som vanligtvis visar att den har nått rätt temperatur. Alla lägen är också omedelbart redo att användas. Vi har strykt ett berg av kläder i tre lägen – perfekt!

ÅNGSTRYKNING

Ångan byggs upp omedelbart: efter 4-5 sekunder är strykjärnet redo att användas. Horisontell och vertikal ångning, ångblåsning – det är snabbt, enkelt och bekvämt. Vattenbehållaren på 65 ml är bra för en resestorlek, även om den inte räcker särskilt länge, men den fungerar för några saker.

Handtag av ROWENTA First Class DA 1510
ROWENTA First Class DA 1510 sulplatta

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Evelina Alm

    Kanske kan någon berätta vad de tycker om ROWENTA First Class DA 1510? Är det en pålitlig och effektiv ångstrykjärn? Har någon haft några problem eller missnöje med det? Vilka är de bästa och sämsta funktionerna? all feedback är uppskattad!

    Svara
  2. Max

    Hej! Har någon här testat ROWENTA First Class DA 1510? Är det ett bra strykjärn? Jag är intresserad av att köpa ett nytt och vill veta vad folk tycker om det. Tack på förhand för era svar!

    Svara
Lägg till kommentarer