...

Testfuktare Cuckoo Liiot LH 5311N

Den här luftfuktaren har inga särskilda lägen, men allt som behövs för normal drift finns med. Luftfuktaren håller automatiskt vattennivån när den inställda luftfuktigheten är uppnådd. 40 % till 70 % vid t 18⁰ till 20⁰ . Du kan också styra ångutgången – ångans intensitet. Denna luftfuktare har en intressant funktion som varm ånga. Om du väljer det här läget börjar varm ånga släppas ut efter 10 minuter. I så fall steriliserar luftfuktaren vattnet vid 70 °C. Utgångstemperatur för ånga 40-45°C. När tanken tar slut på vatten stannar luftfuktaren.

Cuckoo Liiot LH 5311N Cuckoo_Liiot_LH_5311N_1 luftfuktare

Cuckoo Liiot LH 5311N Ultrasonic Humidifier

EGENSKAPER

POWER

120 Watt varm ånga , 40 Watt utan uppvärmning .

ÅNGUTTAG

: max 550 cc;/timme.

RESERVOIR

: 5 l, silverbelagd, antibakteriell behållare.

FILTRAR

: jonisk, luft.

CONTROL

: mekanisk, Fuktkontroll mIn-maskin , Effekt/damp av-maskin , Varm ångknapp, Volymkontroll för ångutlösning, Indikator för tom tank, Indikator för varm ånga.

MODE

Normal ånga, varm ånga.

DIMENSIONER

: 19x32x33.5 cm.

MASSOR

Ångvolym: 3,5 kg.

GARANTI

: 1 år.

ARBETSTID

: 5 år.

URSPRUNGSLAND

: Sydkorea.

PRIS

: 4999 krona.

FUNKTIONALITET

körtid med en full vattentank ≈ 9 ch.

Den här luftfuktaren har inga särskilda lägen, men allt som behövs för normal drift finns med. Luftfuktaren upprätthåller automatiskt denna fuktighetsnivå vid en inställd punkt. 40 % till 70 % vid t 18⁰-20⁰ . Jag kan också justera ångutgången – ångans intensitet är justerbar.

Den här luftfuktaren har en genial funktion som en varm ångfontän. Om du väljer det här läget börjar varm ånga släppas ut efter 10 minuter. I detta fall steriliserar luftfuktaren vattnet vid 70 °C. Utgångstemperatur för ånga 40-45°C.

När tanken tar slut på vatten slutar luftfuktaren att fungera.

Det är möjligt att justera ångintensiteten och varm ånga.

Hushållsapparater

Inga tydliga siffror för luftfuktigheten. En separat hygrometer kan köpas.

CONTROL

Enkelt nog. Panelen är mekanisk. Du ställer in den önskade fuktighetsnivån med styrenheten med ögat, ingen specifik siffra och ställer in intensiteten för ångavgivningen med en annan styrenhet. För att aktivera funktionen för överhettad ånga trycker du helt enkelt på knappen för överhettad ånga. Denna lägeslampa lyser och en andra lampa lyser när vattentanken måste fyllas på.

Enkel, rak och uttrycksfull.

Vitvaror för hemmet

Det skulle också vara bra med en akustisk signal när tanken är tom.

ERGONOMI

Mycket intressant utformning av utloppet. Den består av tre delar. Invändigt, men lika viktigt, finns det ett avtagbart stänkskydd. Dess funktion är att ge en fin dimma av fukt. I själva öppningen finns två utgångar, en övre och en nedre. Toppdelen kan vridas 360°⁰. Och den kan installeras i samma riktning som den nedre, eller i motsatt riktning, eller i vilken vinkel som helst. Bekvämt att använda.

Vattenbehållaren är utrustad med ett handtag. Den är tillräckligt stor, men inte jättestor. I princip är 5 l förmodligen det optimala värdet för en bekväm installation och mer eller mindre lång drift utan påfyllning av vatten.

Vattenbehållaren kan hållas i handtaget, vilket gör den lätt att hantera, vilket gör den riktigt praktisk och trevlig att använda.

Själva luftfuktaren är också utrustad med ett bärhandtag. Jag skulle inte riskera att bära den enbart i handtaget om vattenbehållaren var så full som möjligt, men att bära en tom apparat från plats till plats i handtaget är utomordentligt bekvämt.

En speciell borste används för att rengöra basen på luftfuktaren. Den ingår i kitet och är snyggt förvarad i själva enheten och alltid till hands.

Ljudnivån är minimal, så luftfuktaren kan användas tyst när som helst på dygnet.

Ett mycket väl genomtänkt ergonomiskt system.

Gök

Ingen.

FILTERING

Luftfilter renar luften från damm. Vi rekommenderar att du rengör den 2-3 gånger i veckan.

Jonfiltret renar vattnet från orenheter som magnesium, kalcium osv., och därigenom öka vattenkvaliteten. Det rekommenderas att filtret byts eller rengörs varje månad. Filtret kan rengöras högst 3 gånger, därefter måste det bytas ut. Den rengörs i en saltvattenlösning. Kostnaden för ett nytt filter ≈ 900 krona.

Möjlighet att rengöra filtret och förlänga dess livslängd med upp till 3 månader.

Gök

Även om det finns filter, rekommenderar tillverkaren att man använder förrengjort vatten.

Cuckoo Liiot LH 5311N cuckoo_panel_upravleniya luftfuktare

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Filip Fredriksson

    Kan du rekommendera Testfuktaren Cuckoo Liiot LH 5311N? Är den användarvänlig och ger den noggranna mätningar? Jag funderar på att köpa den och vill höra din åsikt om den. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer