...

Top 5 Best: Det hetaste testet 2023

Våra tester för andra halvan av november och december 2023 ingår inte i denna recension: vi ger läsarna tid att upptäcka säsongens ledare.

Men även under de tio och en halv månaderna av det märkliga året 2023 har vi kunnat testa och rapportera om många intressanta nya apparater.

potatis

Här är de 5 bästa testerna som har fått flest träffar på vår webbplats.

Redmond RAG-247 Aerogrill

Vet hur man tillagar hälsosam snabbmat?

Redmond RAG-247

Ja – ja, det är inget skämt, snabbmat kan vara hälsosam och välsmakande. Chips anses vara ohälsosamma eftersom de tillagas i kokande olja. Och om du utesluter smöret får du ett tillbehör som är lika hälsosamt som du är tillagad. Om du i stället för bakade hamburgerköttbullar gjorda av mystiskt fettsnåla köttbullar och lägger dem i en fräsch bulle med sallad, sås och lök kan du baka dem i en hamburgare utan smör – det är ett kaloririkt mellanmål, men inte dåligt.

Det är luftgrillarna som gör att du kan laga mat snabbt och utan olja.

Om du har barn över 10 år kommer de att bli glada över att experimentera och göra kycklingvingar i kiriyakisås, baka biffar, steka majs, steka potatis och skaldjur i Aircooler på egen hand. Och kanske tycker de också om sina pumpa-skivor rostade, bräserad blomkål – för grönsaker kan vara en smaklig, snabb lunch, och inte bara under en pandemi.

Därför är Redmond RAG-247 luftgrill årets mästare. Det har befriat miljontals mammor från behovet av att gå till spisen när barnen är borta eller att känna skuldkänslor när familjen äter skräpmat som levereras med kurir.

Siemens TE654319RW kaffemaskin

Vi testade den här kaffemaskinen i den välsignade för-viktorianska tiden. Vi har gjort en vacker video om hur det fungerar. Den berättar bättre än några ord varför Siemens TE654319RW är 2023 års bästsäljare.

Candy CCRN6200W kylskåp

Kylskåp för godis

Inte ens pandemin har hindrat produktionen av nya modeller av Candy-kylskåp från att återupptas. Haier-fabriken i Tatarstan har börjat producera dem. Intresset för nyheten är förståeligt: ett stort kylskåp där du kan lagra förnödenheter för alla ”mörka” tider behövs av många. Och om kylskåpet samtidigt inte ”äter upp” hela familjens budget och lämnar pengar för att köpa delikatesser, är det ganska bra! Som försäljningen av Candy har visat – nyheten är omtyckt. Vår tittarstatistik bekräftar att läsarna var nöjda med Candy CCRN6200W.

ASCOLI ACDG450WE kyl- och frysskåp

Ascoli kylskåp

Side-by-side-kylskåp har länge varit ett kännetecken för lyx och otillgänglighet. Och inte bara på grund av priset, de flesta av dessa kylskåp passar inte in i de Svenska lägenheternas kvadratmeter. ASCOLI visar att saker och ting kan vara annorlunda: Den dubbeldörrars kyl- och frysboxen passar perfekt in i moderna kök – och det är en modell som många har råd med. Ett sådant tillvägagångssätt gjorde ASCOLI-modellerna populära på den Svenska marknaden. Den modell som vi testade är i alla fall inte längre till salu. Men det finns andra, och alla kan bli dina.

Starwind SBP3524 mixer

En bra mixerstav är ytterligare ett par händer i köket.

starwind

Starwind SBP3524 exakt vad du behöver: till blender, blender, blender, blender. Snabbt, kraftfullt och billigt. Kombinationen av dessa egenskaper har gjort det möjligt för Starwind-mixern att vinna läsarnas uppmärksamhet. Vi tror att den nu finns i många kök för att hjälpa till att förbereda måltider inför nyårsafton 2023.

konsumenten rekommenderar

Och detta var de fem hetaste testerna 2023.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Alexander

    Vilka typer av tester kommer att ingå i ”Det hetaste testet 2023” och vilken typ av information kan vi förvänta oss att få från dessa tester?

    Svara
  2. Olof Gustafsson

    Vilka tester och kriterier användes för att bestämma vilka som skulle vara de bästa inom Det hetaste testet 2023? Kan du ge några exempel på tester som bedömdes och vad som gjorde dem till de bästa?

    Svara
    1. Oskar

      Inom Det hetaste testet 2023 användes en kombination av olika tester och kriterier för att bestämma vilka som skulle vara de bästa. Exempel på tester som bedömdes inkluderade prestanda, brukarvänlighet, design och prisvärdhet. De bästa produkterna utmärkte sig genom att ha topprestanda i sina respektive kategorier, vara enkla att använda för konsumenterna, ha en attraktiv design samt erbjuda ett bra värde för pengarna. Genom att lyckas kombinera dessa faktorer kunde vinnarna utses och bedömas som de bästa inom Det hetaste testet 2023.

      Svara
Lägg till kommentarer