...

Topp 10 nya produkter för våren 2023

Under vårens tre månader har vi granskat många nya apparater för den här säsongen. TOP 10 innehåller de mest slående modellerna som våra läsare gillade mest.

Candy Smart Pro CO34105TB1/2-07 smal tvättmaskin

godis smart pro

Den här tvättmaskinen är bara 34 cm djup och rymmer 5 kg tvätt.

Den perfekta lösningen för små lägenheter, unga människor som inte behöver tvätta många kläder.

9 snabbprogram i arsenalen gör det möjligt att snabbt tvätta sportkläder, kontorskläder och är perfekt för daglig användning.

en kund rekommenderar

Vi har testat den och rekommenderar den!

LG PURI CARE Mask

LG-mask

Våren är en svår tid för personer som är allergiska mot pollen och olika blomningar. Och nu fortsätter coronaviruset, som skrämmer många människor, att härja i städerna.

Andas och var inte rädd för masken – LG:s anpassade luftrenare. Den innehåller H13 HEPA-filter så att du kan andas in och ut oavsett om du är på 100 % i rusningstid i kollektivtrafiken, i täta klassrum under tentor eller i bilen när du tar med dig din svärmoders katt.

Kolla in det, håll dig uppdaterad.

Kylskåp Ascoli med dispenser

ascoli

En hetsig debatt utbröt i kommentarerna till Ascoli-kylskåpstestet. En läsare hävdade passionerat att ingen i Sverige vill ha ett kylskåp med en automat. Medan det fanns tvister sålde Ascoli ADRFW375WD snabbt slut i olika elektronikbutiker.

Tycker du att det är trevligt att få kallt vatten utan att öppna kylskåpsdörren, eller är det en leksak som inte kommer att efterfrågas??

konsumenten rekommenderar

Vi har testat det här kylskåpets prestanda och rekommenderar följande!

Kylskåp från Hisense

hisense

Hisense presenterade några nya modeller för år 2023. Side-by-side-modellerna, kombimodeller med bottenfrys och fyra dörrar.

Vi har testat Hisense RR-220D4AG2 kompaktkylskåp som är lämpligt för studion, stugan och hyreslägenheten. Den är värd epitetet ”tyst” – du kan till och med ställa den i sovrummet om du behöver den.

konsumenten rekommenderar

Testad, vi rekommenderar!

Diskmaskiner för godis

godis brava

Fyra nya modeller av Candy BRAVA fristående diskmaskiner, som tvättar 9 eller 11 lass disk med snabbprogram och aqua stop-system, dök upp i vårens vitvaruaffärer. I slutet av vintern var den inbyggda diskmaskinen Candy BRAVA på rea.

De inbyggda och fristående diskmaskinerna är endast 45 cm breda – så även ett litet kök får plats där och frigör utrymme för annat arbete.

Starwind planetarisk blandare

starwind

Starwind SPM8183 planetarisk mixer med sju liters skål blandar degen och krämmar sig själv.

Knåda 1,5 kg hård deg i en mixer medan du är upptagen med andra uppgifter.

En hjälpreda för hemmabakningsentusiasten.

Konsumenten rekommenderar

Vi har testat det och det fungerar – vi rekommenderar det!

Hyundai brödmaskin

brödmaskin

Hyundai HYBM-P0513 brödmaskin kan baka vitt och svart bröd och har ett program för glutenfritt bröd. Det går också att göra yoghurt och sylt. Den är perfekt för stugan och kommer till och med ihåg alla inställningar i 10 minuter om elen skulle stängas av. Modellen är enkel och bekväm.

kunden rekommenderar

Vi har testat det, vi rekommenderar det!

Samsung AddWash tvättmaskiner och torktumlare

samsung

Tvättprocessen i tvättmaskiner och torktumlare i Samsung-serien styrs av en artificiell intelligens. Tvättmaskinen analyserar och kommer ihåg dina mest använda tvättprogram och föreslår program baserat på dina vanor. Torktumlaren kommunicerar med tvättmaskinen och tar automatiskt emot inställningarna för ett optimalt torkprogram.

Miele WT1 WTR860 WPM PWash & TDos tvättmaskin och torktumlare

miele

Galet dyr, men mycket skicklig tvättmaskin och torktumlare tvättar och torkar kläder av alla typer av tyger. Den tar hand om dunjackor, jeans och fint linne.

Du kan använda Miele hushållskemikalier.

Maskinen är fantastisk, det är synd att bara de mycket välbeställda ryssarna har råd med den.

Philips ProTouch strykningssystem

Philips strykningssystem

Den viktigaste egenskapen hos denna innovation är att den inte bara gör det möjligt att stryka på en horisontell yta, utan också i en vinkel på en långsträckt lutande bräda. Intressant, praktiskt? Om du använder en, skriv i kommentarerna.


Så här blev våren!

Sommaren lovar att bli varm.

Vi testar dammsugare, multikokare, grillar. Att välja en äppelpress. Utforska vad långkokare kan göra. Och det är bara programmet för första halvan av juni, med fler tester och recensioner av apparater på gång.

Följ våra sociala nätverk. Nätverk

, för att ta reda på vad som händer i världen av apparater.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Marcus

    Vilka kriterier användes för att välja de nya produkterna?

    Svara
  2. Wilhelm Holmgren

    Hej! Kan du dela med dig av några av de topp 10 nya produkterna som förväntas komma ut på marknaden under våren 2023? Jag är nyfiken på vilka spännande saker vi kan förvänta oss att se! Tack på förhand.

    Svara
Lägg till kommentarer