...

Trender inom hushållsapparater i september IFA 2023 i Berlin

I slutet av april ägde den årliga internationella presskonferensen IFA-2023 rum i Rom. De flesta hårdvarutillverkare och återförsäljare har valt att hålla sina innovationer hemliga tills de officiella tillkännagivandena på mässan, men chefer på mässan har avslöjat sina prognoser för framtiden för Europas största och mest inflytelserika evenemang för konsumentelektronik och vitvaror.

De stora köksmaskinerna

Artificiell intelligens: på IFA 2023 kan vi förvänta oss apparater med hjärnor

Tekniken för artificiell intelligens AI är djupt integrerad i hemelektronik och hälsokontrollapparater – de har blivit smarta på alla sätt, tack vare artificiell intelligens, röststyrning och anslutning av mobila enheter till nätverksanslutna hushållsapparater.

Du förvaltar och tekniken lär sig

Tack vare de inbyggda kamerorna kan användaren på distans kontrollera tillståndet i ugnen eller kylskåpet. Direktstyrning med hjälp av gester och tal införs.

Fördelarna med röststyrning är uppenbara, eftersom apparaterna kan användas även när händerna är upptagna. Koncept med integrerad AI möjliggör apparater som kan tänka, lära sig och ge användaren praktiska tips och tricks. Varje ny apparatgeneration är utformad för att förbruka så lite el, vatten och rengöringsmedel som möjligt. Med minskad och förbättrad konsumtion samt otaliga tekniska innovationer är det inte bara för oss utan även för våra barn meningsfullt att köpa nya modeller för att ersätta gamla: En design som aldrig blir gammal, mindre slitage och längre livslängd, miljövänliga material av hög kvalitet, snabb återbetalning av resursbesparingar.

Det finns fler apparater

Bearbetning av produkter

Marknadssegmenten för både små och stora apparater har ökat under det senaste året – fler apparater köps och tillverkas. Anledningen till detta är innovationer från tillverkarna och allt mer mångsidiga och högteknologiska apparater för hemmet, som gör livet enklare, hälsosammare och bekvämare och inte minst sparar resurser.

Anslutna enheter kan utbyta information med varandra, analysera

”Ägarnas” vanor, för att skapa och genomföra förslag för att förbättra prestanda och spara pengar, för att rapportera fel och till och med för att vidta korrigerande åtgärder – från självdiagnostik till servicemeddelanden, till aktivering av ett program för bilvård eller för att informera användaren när en service ska utföras.

Hoovers

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Isac Karlsson

    Vilka är de senaste trenderna inom hushållsapparater som presenterades på IFA 2023 i Berlin?

    Svara
Lägg till kommentarer