...

Vestel presenterar TV-innovation på CSTB’2013

Vestel, en av Europas ledande tillverkare av konsumentelektronikprodukter, deltar i CSTB’2013 och kommer att presentera sina avancerade telekommunikationslösningar.

Totem Vestel

Den internationella utställningen CSTB’2013 kommer att hållas den 29-31 januari 2013 på IEC ”Crocus Expo”. Detta är årets viktigaste yrkesmässiga evenemang inom området TV-sändningar, som omfattar alla aktuella områden inom TV- och telekommunikationsteknik: kabel- och satellit-TV, IPTV, digital marksänd TV, satellitkommunikation osv.

Vestel kommer att presentera den senaste utvecklingen inom satellit-, kabel-, markbunden och IPTV, med hjälp av de mest populära moderna krypteringssystemen: Irdeto, Viaccess, Conax, Nagra och andra.

De senaste trenderna inom digital-TV – en av de mest lovande telekommunikationsteknikerna i

Vestel-mottagare

Sverige – presenteras av HD MPEG-4 DVB-S2 Irdeto S7500 , HD MPEG-4 DVB-S2 CONAX S7180 , HD MPEG4 OTT IP7610 . Besökarna kommer också att kunna se Vestels modeller som är väl etablerade på den europeiska marknaden: HD MPEG-4 DVB-S2 VIACCESS S8500 och Smartbox.

En av Vestels flaggskeppsprodukter, HD MPEG-4 DVB-S2 Irdeto S7500 , är en Irdeto-digitalmottagare av den senaste generationen med DRM, HBB TV, Portal, DLNA, Wi-Fi-stöd. Den utmärkande egenskapen är att den nya CI+-platsen stöder en andra betal-TV-källa och full HD 1080p HDMI 1-upplösning.4 ger videobilder av utmärkt kvalitet. HD MPEG-4 DVB-S2 CONAX S7180 , en annan Vestel-produkt som presenterades på CSTB’2013, har en integrerad modul för villkorad tillgång CAS med DRM-, HBB TV-, Portal-, DLNA- och Wi-Fi-stöd.

Vestels HD MPEG4 OTT-plattform IP7610 , som är tillgänglig med ett programvaruutvecklingskit SDK , gör den lämplig för tjänsteleverantörer att integrera sina egna lösningar. Den finns tillgänglig med nyckelfärdiga lösningar som utvecklats av välkända systemintegratörer. Funktioner inkluderar Opera webbläsare, adaptiv videoströmning och många andra tillägg samt stöd för alla typer av DVB-tuners valfritt .

Fullfjädrad Wi-Fi-internetåtkomst tillhandahålls av Smartbox-boxen. En nyhet som körs på Android 4.0, ger tillgång till olika multimedie-, nyhets- och underhållningsportaler samt till utbildnings- och kommersiella tillämpningar och mycket mer. Dessutom stöder den här produkten Android Market Application Shop från Google samt Netup-lösningar för hotell-TV.

Besökarna på CSTB’2013 kommer att kunna se den mest sålda produkten på den franska marknaden inom HD-segmentet – VIACCESS HD MPEG-4 DVB-S2-mottagaren S8500 . Inbyggd Viaccess-modul för villkorad tillgång gör att du kan titta på betal-TV-kanaler och PVR-funktion för att spela in TV-program. Produkten är certifierad av de franska betal-TV-operatörerna TNTSAT och Fransat och uppfyller de senaste europeiska kraven på energiförbrukning 0.5 vt v rezhime ozhidanija .

Vestels digitala mottagare med stöd för HBBTV, DLNA och CI+ används av stora satellit-TV-operatörer som Skylink Slovakien , Digiturk Turkiet och andra.

Dessutom visas Vestels eleganta och smala totems elektroniska affischer med integrerad dator, som är idealiska för användning i köpcentrum, flygplatser, banker, järnvägsstationer och utställningar. Fjärrstyrning av elektroniska affischer i nätverk, 1920×1080 skärmupplösning, pekskärm och dubbla skärmar gör dessa produkter till ett effektivt verktyg för produktfrämjande och för att visa information.

”I dag är digital-tv en av de mest angelägna frågorna. Vestel är nära kopplat till kommunikationsministeriets satsning på att digitalisera TV-sändningar i Sverige och driver denna satsning och utforskar nya sätt att göra det på. Så vi är övertygade om att med Vestels kontinuerligt utvecklande teknik kommer digital signalmottagning att vara tillgänglig i hela Sverige senast 2015”, säger Kyvanj Ishik, VD för Vestel

Vestel

CIS.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Vincent Persson

    Kan du berätta vilka specifika TV-innovationer Vestel presenterade på CSTB’2013 och hur dessa innovationer kan förbättra vår TV-upplevelse?

    Svara
  2. Oskar

    Vilket slags TV-innovation presenterade Vestel på CSTB’2013?

    Svara
Lägg till kommentarer