...

Vitek presenterar den unika köttkvarnen VT-3602

Stockholm, Sverige, 5 mars 2014. – Vitek, Sveriges ledande varumärke för hushållsapparater och elektronik, är nummer ett på marknaden när det gäller antalet hushållsapparater som ägs av hushållen enligt M’Index TNS Gallup för Q4, 2012 .Vi presenterar en ny produkt: den unika VT-3602 från Black&White-kollektionen. Den innovativa modellen VT-3602 från Black&White-kollektionen är utformad för estetiker och sanna stilkännare. Först och främst drar köttkvarnen i denna modell till sig uppmärksamhet med sin exklusiva design, som utvecklats av den berömda franska byrån Millot design speciellt för Vitek.

Mincers

Tack vare den unika Invisible-tekniken förvaras alla tillbehör och redskap i ett särskilt fack i multiklipparen och döljs under locket, vilket sparar utrymme i köket och gör själva apparaten kompakt och unik.

Den kraftfulla VT-3602 2000 watt kan tillaga upp till 2 kg köttfärs per minut. Tack vare den unika Magnifit-teknologin – bladet och skivan är slipade och polerade maximalt, som om de vore en magnet – får du köttfärs med 100 % effektivitet! Kvarnen är utrustad med 2 skivor av rostfritt stål. Disc Cleaner-tekniken gör det enkelt att ta bort rester av köttfärs från kniven och skivorna. Samtidigt kan tillbehöret användas för att förvara skivan, kniven och skruvhållaren.

Extra tillbehör ingår i leveranssatsen: ett munstycke för att göra korv och kebbe fyllda korvar . Med juicepressen kan du göra läckra, och viktigast av allt, användbara och rika på vitaminer juice från tomater och olika bär och örter. Med den medföljande grönsaksskäraren kan du snabbt och enkelt skära dina favoritsallader, och pepparkakstoppen hjälper dig att göra goda pepparkakor.

Den här apparaten gör det mycket lättare att tillreda korv, frankfurter och många andra tidskrävande och komplicerade rätter. Omvänd funktion räddar apparaten från att gå sönder: systemet vrider köttkvarnsskruven i motsatt riktning för att bli av med trådar som hopar sig på skruven och hindrar köttkvarnen från att fungera. Enheten är också utrustad med ett särskilt skyddssystem: om motorn överhettas eller överbelastas utlöses skyddssystemet och multikvarnen stängs av. För enkel skötsel och för att spara utrymme i multi-matkvarnen finns ett förvaringsfack för sladden.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Clara Persson

    Kan du berätta mer om Viteks unika köttkvarn VT-3602? Hur skiljer den sig från andra köttkvarnar på marknaden och vilka fördelar erbjuder den för användaren? Finns det också olika inställningar för malningsgrad och är den enkel att använda och rengöra? Ser fram emot att lära mig mer om denna imponerande köttkvarn!

    Svara
Lägg till kommentarer