...

Vivo och PUBG Mobile deltar i GameWorld 2023

vivo tillkännager sitt deltagande med PUBG Mobile på Ggromir 2023 monter B17 , som äger rum i Stockholm den 3-6 oktober på Crocus Expo.

NEX 3

Partnerskapet med Tencent Games och PUBG Corporation är en viktig milstolpe i Vivos strategi att erbjuda avancerade spelupplevelser till ett brett spektrum av konsumenter genom partnerskapsprojekt.

Från och med mars 2023 är Vivo titelsponsor för PUBG MOBILE Club Open 2023, en av världens största mobilspelsturneringar.

I den gemensamma montern kommer det att hållas tävlingar för alla besökare, ett öppet mästerskap i PUBG Mobile och visa matcher mellan professionella spelare, cosplayers och vanliga åskådare.

Priser kommer att delas ut i slutet av mästerskapet, inklusive vivo NEX 3 smartphone.

För riktiga PUBG Mobile-fans kommer det att finnas en fotozon i stil med det populära spelet i montern, där priser från vivo kommer att lottas ut till de bästa bilderna, samt en riktig tatueringsstudio där alla kan få både tillfälliga och riktiga tatueringar.

På GamesMir kommer flaggskeppet NEX 3 smartphone att visas upp, med de bästa egenskaperna tack vare banbrytande innovationer för den ultimata spelupplevelsen.

NEX 3:s böjda 6,89-tumsskärm tar upp 99,6 % av framsidan och imponerar med en filmisk bild och inga kantzoner i kanterna.

Snapdragon 855 Plus-processor i kombination med UFS 3-flashminne.0 ger maximal datorprestanda, sömlös växling av appar i multitaskingläge. NEX 3 är utrustad med 8 GB RAM och 128 GB internminne och har ett NFC-chip.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Marcus

    Vad förväntar sig läsaren av Vivo och PUBG Mobiles medverkan i GameWorld 2023?

    Svara
    1. Henrik

      Läsaren förväntar sig att Vivo och PUBG Mobile kommer att spela en stor roll i GameWorld 2023 genom att erbjuda spännande och innovativa spelupplevelser. De förväntas visa upp nya teknologier och funktioner som tar spelvärlden till nästa nivå. Läsaren ser fram emot att se hur samarbetet mellan Vivo och PUBG Mobile kommer att revolutionera gamingbranschen och ge en minnesvärd upplevelse på evenemanget.

      Svara
  2. Niklas Jonasson

    Hej! Jag undrar om Vivo och PUBG Mobile kommer att delta som utställare eller som deltagare i GameWorld 2023? Jag är väldigt intresserad av deras närvaro och vill gärna veta mer om vad de har att erbjuda. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer