...

En minirecension av elugnen Electronicsdeluxe 6009.02 eSv-013

Detta är förmodligen den mest mångsidiga ugnen som tillverkas i Sverige. Utrustad med en ringvärmare på den bakre väggen, vilket gör att du kan tillaga två olika maträtter samtidigt.

Utrustade apparater

Electronicsdeluxe 6009 elektrisk ugn.02EHV-013

Storlekar: 595x595x600mm. Platta: 584x565x570 mm.

VOLYM: 58 l.

KRAFT: 3,1 kW.

LÄGEN: 10 – belysning, avfrostning, traditionell uppvärmning övre + nedre , cirkulär fläkt + konvektion, övre + nedre + fläkt, grill, nedre fläkt, övre + grill + fläkt, grill + fläkt, nedre + fläkt.

TEMPERATUR: från 100 till 250° C.

KONTROLL: Vridbara vridknappar, elektronisk programmerare – slut på tillagningstiden, start och slut på tillagningstiden; summer ljuder i slutet av tillagningstiden 7 minuter .

Egenskaper: Uttagbara bakplåtslister, kylsystem, dubbelglasad dörr, dörrlås i tre lägen, glödlampa 15-25W med E14-sockel.

TILLBEHÖR: Stor bricka, liten bricka, matlagningsgaller.

DESIGN: frontglas, vitt och grått.

GARANTI: 3 år. ARBETSTID: 10 år.

PRIS: 21000 krona

En annan intressant skillnad är utformningen. Glasfronter, en trendig design som finns i dyrare modeller. Den vita och grå nyansen är mycket populär och gör det möjligt att ompröva färgschemat i köket.

En viktig detalj är den förlängda garantin och den påstådda livslängden på 10 år. Endast premiumapparater kan skryta med sådan prestanda.

Annan standard: typiskt temperaturområde, enkel drift, standardutrustning. Programmeraren gör det möjligt för ugnen att inte bara stänga av sig själv efter tillagning, utan också att starta tillagningsprocessen själv. Förresten kan du ändra ljudsignalen genom att välja ett av tre alternativ.

Cirkulär värmare, elektronisk programmerare, slående design, tillförlitlighet.

Lång tid för pip.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Andreas

    Jag har hört mycket om elugnen Electronicsdeluxe 6009.02 eSv-013, men jag undrar om den verkligen lever upp till all hype. Är den lätt att använda och ger den jämn temperatur? Finns det några speciella funktioner som gör den unik? Är den lätt att rengöra och underhålla? Tacksam för svar!

    Svara
  2. Emanuel Dahlén

    Vad tycker du om elugnen Electronicsdeluxe 6009.02 eSv-013? Kan du vänligen berätta om dess prestanda, funktioner och eventuella negativa aspekter? Jag överväger att köpa den och skulle vilja få några personliga åsikter och recensioner från någon som har använt den. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer