...

FarvÀl till IFA 2023

19 maj 2023 Det har meddelats att det inte blir nÄgot IFA 2023 i Berlin i september 2023.

ifa

Beslutet fattades efter samtal med experter pÄ folkhÀlsa. Uppkomsten av nya stammar av hjÀrninflammation 19 och den lÄngsamma vaccinationsgraden gör det inte möjligt att ha en klar bild av hur vÀrlden kommer att utvecklas. I en sÄdan situation Àr det svÄrt att planera resor och deltagande i mÀssor.

Dessutom förvandlas en del av utstÀllningsomrÄdet pÄ Messe Berlin till ett vaccinationscenter och ett akutsjukhus. Det kommer förmodligen att ta lÀngre tid Àn vad som ursprungligen var tÀnkt.

”

Innovation behöver en plattform och ett globalt fokus. Det Àr dÀrför som varumÀrken och tillverkare frÄn teknikbranschen gÀrna ville komma till IFA Berlin 2023. TyvÀrr har den senaste utvecklingen pÄ folkhÀlsoomrÄdet lett till alltför stora risker vid planeringen av evenemanget

, – sĂ€ger Kai Hillebrandt, ordförande i styrelsen för gfu Consumer & Home Electronics GmbH. –

Det finns helt enkelt för mÄnga osÀkerhetsfaktorer för tillfÀllet. Det Àr nÀstan omöjligt att planera ditt deltagande i en mÀssa pÄ ett ansvarsfullt sÀtt

”.

”

Vi tog inte detta beslut lĂ€ttvindigt. IFA Berlin Ă€r förmodligen Ă„rets viktigaste hĂ€ndelse för bĂ„de varumĂ€rken och Ă„terförsĂ€ljare. IFA Berlin kopplar samman vĂ„r bransch som inget annat evenemang med fackbesökare, media och riktiga konsumenter. Allas behov mĂ„ste vara absolut avgörande. AnstrĂ€ngningarna för att begrĂ€nsa pandemin – frĂ„n att införa vaccinationsprogram till att Ă„teruppta det internationella resandet – har inte fungerat i den takt som vi hade hoppats. Med tanke pĂ„ denna utveckling var detta svĂ„ra och frustrerande beslut oundvikligt.

”, sĂ€ger Martin Ecknig, VD för Messe Berlin.

ifa 2023

IFA-organisatörerna arbetar nu tillsammans med sina partners inom industri, handel och media för att förbereda allt för IFA 2023, som planeras som ett fullskaligt flaggskeppsevenemang.

BetygsÀtt den hÀr artikeln
( Inga betyg Ànnu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag Àr en erfaren konsult inom hushÄllsapparater. Med Ärens erfarenhet vill jag dela med mig av vÀrdefulla kunskaper och tips relaterade till hushÄllsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man vÀljer och köper.
Comments: 5
  1. Jonathan

    Kanske Ă€r detta inte rĂ€tt plats för frĂ„gan, men jag undrar vad ”IFA 2023” Ă€r och varför det Ă€r farvĂ€l till det? Kan nĂ„gon förklara detta för mig? Tack pĂ„ förhand!

    Svara
  2. Andreas

    Kan du berÀtta mer om vad IFA Àr och vilka evenemang som kommer att Àga rum Är 2023?

    Svara
  3. Alva Ulsson (author)

    Det Àr alltid sorgligt att sÀga adjö till sÄdana Àlskade evenemang som IFA 2023. Jag undrar om det finns nÄgra planer för att ersÀtta eller fortsÀtta traditionen med liknande teknikmÀssor i framtiden?

    Svara
    1. Henrik

      Det Àr olyckligt att sÀga farvÀl till Àlskade evenemang som IFA 2023. Men för framtiden finns det sÀkert planer pÄ att ersÀtta eller fortsÀtta traditionen med liknande teknikmÀssor. Det Àr viktigt att teknikbranschen fortsÀtter att utvecklas och visa upp nya innovationer för konsumenter. SÄ förhoppningsvis kommer vi att se nya evenemang och mÀssor som kan fylla tomrummet och ge oss möjlighet att upptÀcka och uppskatta den senaste tekniken.

      Svara
  4. Samuel

    Vad Ă€r IFA 2023 och vad har hĂ€nt? Är det nĂ„got som jag borde ha vetat om?

    Svara
LĂ€gg till kommentarer