...

Feminina prylar: översikt över Miqma ip-2500 rullfil och Miqma ip-1002 luddfil

Det är så det händer att det finns två enheter som är utformade för kvinnor på en remsa och de hjälper båda till att bli av med överdrivet slitage på de föremål som är värdefulla för varje kvinna: hennes klackar och hennes favoritkläder. Det är trevligt att ta bort ludd från stickade kläder och göra klackarna mjuka och smidiga med hjälp av apparater som är överkomliga för de flesta ryssar. Om bara alla kvinnors problem kunde lösas så enkelt!

För personlig vård

Elektrisk rullfil MIKMA IP 2500

POWER: 3 Watt.

KONTROLL: Avbrytare med säkerhetsspärr.

Funktioner: skydd mot oavsiktlig start, rengöring med vattenstråle.

2 huvuden med kornstorlekar: blå för finare, grå för grövre och en skrubbarborste.

KRAFT: 2 x AA 1,5 V-batterier 2 st .

GARANTI: 1 år.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

Design och ergonomi

Liten och lätt, passar bekvämt i handflatan. Slät form utan ojämna linjer eller grova kanter. Sidoinsatser och strömbrytare i blått, vilket harmoniserar med tillverkarens logotyp. Bearbetningsytans längd vid huvudet 3,5 cm, bredd 2 cm.

Enheten aktiveras genom att man flyttar vippkontakten till det översta läget. Knappen är lite styv, men tillräckligt bekväm.Den plast som används för filen är stark och av god kvalitet. Utan att ha planerat det, så kraschtestade jag den genom att tappa den på badrumsgolvet. Huvudet lossnade, men själva enheten var kvar i ett stycke.

För att sätta in batterierna vänder du på den nedre delen av höljet, tar bort det särskilda facket, sätter tillbaka de två mjölkavgivande batterierna och trycker in den nedre delen av höljet igen. Huvudet kan bytas så lätt, med ett enda tryck: tryck bara på knappen på sidan och du kan enkelt dra ut huvudet. Tryck bara in den tills den klickar på plats.

Funktionalitet

Sågen fungerar bara på en hastighet och gör ett ganska bra jobb. Ett absolut plus är de två medföljande munstyckena: du kan välja rätt munstycke för din fot.

Eftersom den fungerar på torr hud är den perfekt för torr hudvård när du sitter i vardagsrummet och tittar på film. Det går inte snabbt att sköta dina klackar, så det är värt att anpassa sig till de 10-20 minuter som krävs för proceduren. Den ungefärliga ljudnivån för arbetsredskapet är ca 20 dB: det kan höras, men bullret är inte störande. Ljudvolymen är låg och jämn, så den är inte irriterande.

Filen i sig är mycket kompakt längd 15,5 cm, bredd på den bredaste punkten 6 cm och lätt, så den är lätt att ta med sig på resor.

Men kompakthet är naturligtvis inte alltid bra. Munstycket är litet jämfört med konkurrenterna, så hudområdet är litet, så du måste spendera mycket tid på behandlingen.

Batterier ingår inte, så du måste köpa dem separat. Detta kan överraska dig, särskilt om du fick den i present. En förvaringsväska skulle också vara bra, eftersom ett extra tillbehör också behöver någonstans att förvaras.

Material av god kvalitet, två munstycken ingår, kompakt.

Litet arbetsområde, inga batterier ingår.

För grooming

Gummiklippare för kalv MIKMA IP1002

POWER: 4 watt.

FUNKTIONER: 3 höjder av huvudposition för behandling av olika typer av tyger.

DRIVNING: mekanisk, omkopplare på kroppen, driftindikator.

Egenskaper: Avtagbart huvud för perfekt anpassning till tyget, plastskydd på munstycket, arbetsyta med en diameter på 43 mm, hål på 1,3, 2 och 2,5 mm, avtagbar antifrissbehållare, 180 cm lång sladd.

Mått: 200x70x100 mm.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

Design och ergonomi

Mycket flickigt tack vare den mjuka rosa färgen. Huvudet är rörligt, vilket är mycket bekvämt. Den rosa plastfliken på toppen, jag trodde först att det var ett säkerhetslock, som ska tas bort när man arbetar. Och det visar sig att den inte bara deltar i behandlingen av tyg, utan är justerbar i höjd för att bearbeta olika typer av tyg.

Sladden är mycket lång, så en viss rörelsefrihet garanteras, och du behöver inte leta särskilt långt efter ett uttag. Generellt sett är det bra att du inte behöver köpa och sätta in batterier ytterligare. Maskinen är sladdlös, vilket innebär att du inte behöver dra ut ludd ur din favoritkofta när batterierna är slut.

Funktionalitet

Tre driftlägen, nämligen tre munstyckshöjder, möjliggör den mest skonsamma behandlingen av olika typer av kläder. Det flexibla huvudet gör det lätt att komma åt svåråtkomliga områden på plagget. Hög effekt för den här typen av utrustning gör att du kan arbeta snabbt.

I allmänhet kan prestandaegenskaperna hos detta elverktyg vara användbara inte bara för flickan som ibland rengör sina kläder från lint, utan också för kostnadsansvarig i någon dansgrupp, där det finns mycket grooming kläder.

Hög effekt, lång kabel, tre lägen.

Inte särskilt tydlig visning när man byter läge.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Anton

    Jag undrar vilken av Miqma ip-2500 rullfil och Miqma ip-1002 luddfil som du skulle rekommendera? Vad är skillnaderna mellan dem och vilken är mer effektiv för att ta bort ludd från kläder? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
    1. Oskar

      Jag rekommenderar Miqma ip-2500 rullfilen eftersom den är mer effektiv för att ta bort ludd från kläder. Skillnaden mellan de två är främst att ip-2500 har en större yta och fler rullar vilket gör det enklare att ta bort ludd effektivt. Ip-1002 är mer lämplig för mindre ytor och inte lika kraftfull för att ta bort ludd. Hoppas det hjälper!

      Svara
  2. Emil

    Hej! Jag undrar vilken av Miqma ip-2500 rullfil och Miqma ip-1002 luddfil som är bäst för att ta bort ludd och damm på kläder och andra ytor? Har någon haft erfarenhet av båda och kan rekommendera en framför den andra? Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
  3. Joel Isaksson

    Hej! Jag undrar om du har någon erfarenhet av Miqma ip-2500 rullfil och Miqma ip-1002 luddfil. Jag är intresserad av att veta hur bra de fungerar och om de är användbara för att ta hand om feminina prydnader. Tack på förhand för ditt svar!

    Svara
Lägg till kommentarer