...

Godishäll: vilken häll du ska välja 2023

2023 års sortiment av Candy elektriska glaskeramiska kokplattor utmärker sig genom ett stort antal modeller med intressanta tekniska och designlösningar.

Elektriska hällar

Alexander Kryuchenkov,

Candy Hoover Gruppproduktchef för dolda apparater

: ”Candy-sortimentet av elektriska kokplattor finns nu i 14 modeller med innovativa tekniska lösningar, till exempel en uppdaterad touchkontroll med färggrafik, nya Twin Power-expansionszoner, utökat skydd och automatisk avstängning i en nödsituation.”.

Innehållet i artikeln

Sensorer

Det viktigaste kännetecknet för den nya serien är den helt omgjorda touchkontrollen i kombination med färgad grafik för kokzonerna och kontrollerna för dessa zoner.

Matlagningszonerna och deras kontrollknappar är färgkodade, vilket gör det enkelt och intuitivt att använda dem. Den färgglada grafiken passar perfekt ihop med kokplattornas design och ger dem ett individuellt utseende som skiljer dem från andra tillverkares modeller.

Candys ingenjörer och designers har inte bara visat de intuitiva zonkontrollerna utan även själva matlagningszonerna, med både traditionella runda och ovala brännare samt zoner av Bridge-typ som vanligtvis används på induktionshällar. En innovativ lösning för en elektrisk kokplatta kallad Twin Power. Det speciella med denna kokzon är att två enskilda kokzoner kan kombineras till en stor kokzon på 40×19 cm med en maximal effekt på 3,7 kW. Den här lösningen gör det möjligt att använda ganska stora grytor och kastruller, t.ex. grytor, utan att användarnas fantasi äventyras.

Alternativ

Beroende på hällmodellen kan du välja mellan olika tilläggsalternativ, t.ex. en brännartimer eller en pausfunktion – alternativ som är mycket praktiska för dina kunder. Tryck bara på en enda knapp så går spisen helt enkelt över till standby-läge och håller värmeskålen på en lägsta effektnivå för den mat du lagar och återgår snabbt till matlagning när det behövs.

Effekt

Användarna kan enkelt välja önskad effektnivå under matlagningen.k. Matlagningszonerna har ett brett utbud av 10-11 värmeinställningar för att se till att maten tillagas till perfektion. Det är värt att notera att den populära funktionen ”Boost-auto” finns i alla modeller i serien.

Säkerhet

De nya Candy-kookplattorna har ett antal aktiva och passiva säkerhetssystem, varav vissa fungerar även när användaren inte är medveten om dem. Säkerhetsfunktioner inkluderar ”Child Lock”, ett tvångslås som gör att du helt kan stänga av kontrollen över spisen. Hällarna har också en indikator för restvärme som signalerar att en kokzon är avstängd men fortfarande varm. Alla ytor har också överhettningsskydd och automatisk avstängning som skyddar användaren i händelse av force majeure genom att stänga av spisen i en nödsituation. Den automatiska avstängningen vid spill och självdiagnostik av fel är ett välkommet tillskott.

Design

Alla kokplattor är 60 cm breda och har en svart glaskeramikplatta. Ett undantag är CH64CCW, som har en vit glaskeramikhäll. Matlagningsytorna finns i 4 olika glaskeramiska utföranden: borstad finish, fasad framkant, framkant i rostfritt stål och hel ram i rostfritt stål.

Godis

Huvudsakliga egenskaper:

Mått: 54x590x520 mm.

Färg: svart 13 , vit 1 .

Pris: från 13 790 till 20 990 krona beroende på modell .

Försäljningsstart: mars-april 2023.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Jesper

    Vilka fantastiska valmöjligheter för godishällen kommer det finnas 2023? Vad är de senaste trenderna inom godisvärlden och vilken häll rekommenderar du starkt för att få en smakupplevelse utöver det vanliga? Lämna gärna tips och förslag på godishällar som kan vara riktigt populära och unika då.

    Svara
  2. Axel Larsson

    Vilken sorts godishäll skulle du rekommendera till 2023? Jag är osäker på vilken jag ska välja och behöver råd. Tänker du att det kommer finnas några nya och spännande alternativ då?

    Svara
Lägg till kommentarer