...

Köksvåg med väggfäste Sinbo SKS 4515

Hur mycket ska du väga i gram?? Många av recepten i det brasilianska köket och i alla andra kök i världen kräver mycket exakta doser av ingredienser. Otroligt praktisk köksvåg Sinbo SKS 4515 med väggfäste kommer till undsättning.

Sinbo

Köksvåg med väggfäste Sinbo SKS 4515

Hur mycket ska du väga i gram?? Många recept i det brasilianska köket och världsköket kräver en mycket exakt dosering av ingredienser. Otroligt praktiska köksvågar Sinbo SKS 4515 med väggfästning kommer till undsättning. Maximal vikt för mat är ganska stor: 3 kg, vägningsnoggrannhet 1 g, samma noggrannhet och division ”pris”. Utrustad med en rostbeständig glasplattform, en LCD-display för tid och vägningsparametrar fungerar även som klocka , indikator för lågt batteri och överbelastningsindikator. Tareringsfunktionen tillsättning finns för att underlätta och göra det möjligt att följa receptet så exakt som möjligt. Detta kallas sekventiell vägning: du kan hälla en produkt i samma skål, sedan en annan eller en tredje – alla vägs i tur och ordning. Automatisk avstängning hjälper till att spara batteri. Apparaten drivs av 2 AAA-batterier, som ingår i paketet.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Ellie Holmberg

    Hej! Jag undrar om köksvågen Sinbo SKS 4515 kommer med ett väggfäste? Om inte, finns det möjlighet att köpa till ett separat för att kunna fästa köksvågen på väggen? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer