...

Testpannkaksborttagare Sinbo SS 4019

Fördelar: stor arbetsyta, lätt att ta bort stor spolhylsa, batteridrivet.

Diskmaskin Sinbo SS 4019

Kalvborttagare Sinbo SS 4019

Nackdelar: Batteriladdningstiden på 8 timmar – för lång.

Kalvseparator Sinbo SS 4019

TEKNISKA EGENSKAPER

POWER: 2 watt.

KRAFT: batteri och elnät. Laddningstid 8 timmar.

INGREDIENSER: borste, laddningstråd.

DIMENSIONER: 141x73x70 mm, arbetsytans diameter 45 mm.

VIKTIGT: 210 g.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

FUNKTIONER

Apparatens form liknar en mycket stor datormus. Inget handtag, men den har rännor för fingrarna, så det är lätt att arbeta med maskinen. På/av-knappen är placerad på toppen och kan flyttas med pekfingret.

Spolhuset kan tas bort utan ansträngning och är lika lätt att sätta tillbaka. Kapaciteten är tillräckligt stor för att rensa problemområden på flera hoppare.

Arbetsytan är också ganska stor, det är bekvämt för rengöring av plädar eller möbelklädsel. De flesta av hålen är bikakformade med en diameter på 3 mm – så att både fina och grova luddigheter kan tas upp.

TESTRESULTAT

till

Inga problem med halv ull, kashmir, bomull eller syntetmaterial: inget ludd,

efter

även stora bönor i en behållare.

Bilderna visar tygprover före och efter apparaten.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Alva Ulsson (author)

    Hej! Jag har sett Testpannkaksborttagare Sinbo SS 4019 på marknaden och undrar om någon har provat den? Vad är era erfarenheter av den? Fungerar den effektivt och är den lätt att använda? Jag funderar på att köpa den och skulle uppskatta att höra era åsikter innan jag tar ett beslut. Tack på förhand!

    Svara
  2. Jonas

    Hej! Jag undrar om någon har använt Testpannkaksborttagare Sinbo SS 4019 och kan dela med sig av sin åsikt och erfarenhet? Är den en effektiv och pålitlig apparat för att ta bort pannkaksrester? Tack på förhand!

    Svara
    1. Filip

      Ja, jag har använt Testpannkaksborttagare Sinbo SS 4019 och jag kan säga att det är en effektiv och pålitlig apparat för att ta bort pannkaksrester. Den har starka borstar och rengör ytan mycket bra. Apparaten är också lätt att använda och rengöra efter användning. Jag rekommenderar definitivt Testpannkaksborttagare Sinbo SS 4019 för att ta bort pannkaksrester. Tack!

      Svara
Lägg till kommentarer