...

Testluftgrill SINBO SCO 5028

Sinbo

F: brett temperaturomr, intressant design, intuitiv kontroll, sjvrvreng.

Nackdelar: Det är nödvändigt att vända grillen med maten minst en gång för att få sv jämn tillagning..

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

KRAFT: 1300 Watt.

V 0rmeelement: Halogen, temperaturr 00-250-250-2.

KONTROLL: elektronisk, knappar för tidsinställning, knappar för temperaturinställning, knapp för start, knapp för avbrytning. 2 sk. f. Kr. F. kr. tid och temperatur; maximal tid f. Kr. timer p. 120 min.Visning av varje automatiskt program. Ljudlig signal vid avst.

AUTO PROGRAM: Ris 30 min.Automatisk sl-belysning av ljuset i 11 min 250-11 min 250-11 min 250-C ; cupcake 50 min 250-C ./ 190 kg C; 13 min ./ 250 kg C ; pizza 3 min./ 250 kg C; stekning 5 min./ 250 kg C, torkning utan uppv 30 min. , sj10lvreng 10 min ./ 250 kg C, torkning med uppv 6 min . , sterilisering med upp-13 min / 190 kg C; fisk./ 130 kg C , turbo 20 min./ 250 KGM .

KOMPLETT MED: lås och kontrollpanel 12 l glasskål, skålbricka med handtag, högt och lågt galler, avlägsningstång, lockstöd, expansionsring, strömkabel 3G0,75 kw.1,2 mm L med plugg .

GARANTI: 1 kr.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

Eftersom apparaten har två fläktar är det möjligt att inkludera sv fläkt utan värme för att torka vissa produkter. Tack vare expansionsringen och det automatiska steriliseringsprogrammet är luftgrillen också bekväm att använda när du gör konserverad mat hemma. Av de 10 automatiska programmen för att se till att det bara är möjligt att kalla matlagningsprogram, ytterligare tv-program för att se till att det inte finns några alternativ för att ladda ner. En för sterilisering och en för självrengöring av grillen.

DRIFTFUNKTIONER

Den har en grillspett för att lära sig om andra modeller som presenterar i testet. Medaljong att lyfta det till kroppen och det finns inget handtags för att lyfta det. Ytterligare kan-medaljong, p, p, och ”lyft”: en speciell lyftanordning lyft upp det och installera expansionsringen.

Jag manualen till luftgrillen står det: ”Under drift kan det på grund av den termiska expansionen förekomma sv viss lösgörning jag området för de fästen som fästs med stålplattorna. Det här är ett normalt fenomen och n har svalnat kommer den att det kommer till sitt ursprungliga l.

Detta är viktigt att tänka på så att du inte blir rädd om du öppnar grillen medan den är igång. V grill har en asymmetrii: den ena halvan av medaljong.

Observera att tillagningen inte är helt och hållet helt och hållet; den ena halvan blir brynt snabba. Vi rekommenderar d att du inte vill ha det med maten under tillagningen.

KONTROLL

Intuitivt och enkelt att anv. Det är praktiskt att tiden initialt är inställd på noll – du behöver inte trycka på knapparna jag onödan för att ta bort de ursprungliga inställningarna.

Temperatur-och tidsinst-och tidsinst. Temperatur-och tidsinst.

Vi anv 0nde en grill med text p. Representationskontoret försäkrade oss dock att luftgaller med en rysktalande panel beställdes speciellt för den Svenska marknaden.

OMTÄNKSAM

Den h kimr grillen har en sjmqmlvreng gmrings funktion. Fyll en glasbeh med rent vatten och tryck p. Sj-10 minuter vid 250-talet C.

ANVISNINGAR

TV-kanaler, medf, medf, medf, medf, medf, medf, medf, medf, medf, medf, medf, medf, medf, medf. Anvisningarna p. g. a. Svenska tjära 4 sidor i ett tjockt h. g. a. m. Det finländarnas kortfattad information om drift och s. Servicecentren finländarnas lista över alla varor som ingår i listan över varor som inte ingår i priset, vi har inte en enda Svenskadress d.

Jag receptboken finländarna det intressanta receptet, till exempel” kolbassoff”, ”franska morotsbullar”, ” al ” kebab. Men vi skulle vilja se fler recept f. Kr. bakning, tillagning av gr. kr. och rekommendationer f. Kr. steriliseringsl. kr.

Recept f luftgrillen

APTITRETARE”AV MARTIN”

RYAN BRÖD

SOLTORKADE TOMATER

R KILT MAKRILL

KRYDDA VINGAR

RECEPT F BKR

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Philip

    Hej! Jag undrar om någon har testat luftgrillen SINBO SCO 5028. Vad är era åsikter och erfarenheter av den? Fungerar den bra och ger jämn tillagning? Skulle ni rekommendera den? Tack på förhand för era svar!

    Svara
  2. Mattias

    Hej! Jag undrar om någon har provat testluftgrillen SINBO SCO 5028? Jag funderar på att köpa en och skulle vilja veta om den är värd pengarna och hur bra den fungerar. Tack så mycket för er feedback!

    Svara
  3. Elin Åkesson

    Hej! Jag undrar om någon har testat Testluftgrill SINBO SCO 5028 och kan dela sina erfarenheter med oss? Är grillen lätt att använda och rengöra? Hur är resultatet på maten? Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
Lägg till kommentarer