...

Testskärare Sinbo STO 6511

TEKNISKA EGENSKAPER

Små apparater för köket

MÅL: 170x110x145 mm.

KONSTRUKTION/UTRUSTNING: citrussil, ram med fil av rostfritt stål, genomskinligt lock, tryckare med kam och handtag.

VAD MASKINEN KAN GÖRA: Den kan skära och tärna tomater, gurkor, kiwi, selleri, zucchini och citrusfrukter lämplig för smörgåsar, bordsdekorationer och alla typer av rätter . Vackra, snygga skivor ger en festlig touch till ditt vardagsbord. Kan användas för att dekorera smörgåsar, pizzor, äggröra eller serveras som ett sortiment.

Beskrivning

Hur man använder: sätt handtaget i spåret i apparatens bas, sätt filen, sätt på det genomskinliga locket, säkra med det speciella ”låset”, sätt på produkten, tryck lätt med tryckaren ovanifrån och vrid handtaget medurs. Skjutarens spår måste träffa sina ”skenor” i höljet, annars kommer kammen att vara underhuggen det är dess små bitar som syns på tomater . Slitsar med en tjocklek på 7 mm erhålls.

Testresultat: Den skalade kiwifrukten kan sågas utan ansträngning. Ingen krossning. Alla skivor är lika tjocka. De ser aptitretande ut!

Att skära en medelstor tomat är den andra åtgärden. Eftersom grönsakerna är färska och skalet är fast, krävs en viss ansträngning, men de blir också raka skivor.

Gurkan kan lätt sågas i snygga skivor.

Torra rester: de minsta partiklarna av gurkskalen sköljs av under rinnande vatten utan att något används.

Skötsel: Alla delar är lätta att rengöra handtaget förblir rent under rinnande vatten. Allt sköljs ur utan kemikalier eller borstar.

Funktioner: Handtaget kan sättas in för höger- och vänsterhänta personer. Försök inte att trycka hårt på tryckknappen, den kan röra sig lite.

555 rbl.

Sinbo
Köksprocessorer

Köksprocessorer
Bearbetning av produkter

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Joakim

    Vad är den genomsnittliga hållbarheten för Testskärare Sinbo STO 6511? Fungerar den väl för olika typer av livsmedel och material? Är den enkel att använda och rengöra? Finns det några speciella säkerhetsfunktioner att tänka på? Jag skulle uppskatta om någon kan dela sina erfarenheter och rekommendationer om denna modell. Tack på förhand!

    Svara
  2. Emma Xenon

    Hej! Jag undrar om någon har testat Sinbo STO 6511 och kan dela med sig av sina erfarenheter? Är den en pålitlig produkt och hur är kvaliteten? Jag överväger att köpa den och skulle vilja höra några åsikter. Tacksam för svar!

    Svara
Lägg till kommentarer