...

Kolla in våra nya IP 1003 och IP 1004 avhårningsmaskiner

En oumbärlig pryl för kläder och särskilt för stickade kläder: luddborttagaren. Vi har fyra sådana enheter i vårt sortiment och en av dem, IP 1002, har testats oberoende av vår tidning se till exempel: www. mikma. #14/2011 och gav goda resultat. Den enda nackdelen är att modellen endast var nätverksdriven, och nu introducerar Mikma två nya modeller: batteridrivna Mikma IP 1003 och batteridrivna, uppladdningsbara Mikma IP 1004.

Maskin för avlägsnande av ludd från tyg Mikma IP 1003

Båda modellerna är utrustade med justerbara fästen, så att du kan välja klipphöjd för olika typer av tyg. Det är mycket enkelt att använda apparaten: lägg bara duken på en plan yta, sätt på apparaten och flytta arbetsytan över problemområdena. Smulor faller ner i det avtagbara fodret och tröjor, blusar, halsdukar, kjolar, byxor och jackor ser fräscha och nya ut efter behandlingen – eftersom irriterande ludd förstör både kläderna och bäraren.

Mykma IP 1004 för att avlägsna snytbagge

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Björn

    Hej! Har någon provat de nya avhårningsmaskinerna IP 1003 och IP 1004 än? Vad är era åsikter om prestanda och kvalitet? Jag funderar på att skaffa en av dem och vill gärna höra era erfarenheter innan jag bestämmer mig. Tack på förhand!

    Svara
  2. Alexander

    Vilka är skillnaderna mellan IP 1003 och IP 1004 avhårningsmaskinerna?

    Svara
  3. Linda Olofsson

    Vad skiljer IP 1003 och IP 1004 avhårningsmaskinerna åt? Vilka är deras unika funktioner och vilken skulle du rekommendera för att uppnå bästa resultat?

    Svara
Lägg till kommentarer