...

Mini översyn av järnet Sinbo SSI 2876

Bra utbud av funktioner, säkerhet.

Sinbo

Ej markerad.

Sinbo

Sinbo SSI 2876 ångstrykjärn

FUNKTIONER

KRAFT: 2.6KW.

FUNKTIONER: torr strykning, ånga, konstant ånga 25 g/min, ångstrykning 0,75 g i taget, spray, vertikal ånga, antidroppssystem, kalkskydd, självrengöring, automatisk avstängning.

SÄKERHET: keramik.

KONTROLL: Termostat, LCD-display, ångregulator, driftindikator, ångknapp, sprutknapp.

Konstruerad: svängbar sladd, vattentank 380 ml.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

PRIS: 1690 krona.

MODELLBESKRIVNING

Nytt strykjärn för torr- eller ångstrykning. Med ökad effekt tar det mindre tid att nå inställd temperatur och ångan är snabbt tillgänglig. Strykjärnet klarar av att stryka täta tyger av bomull och linne.

En intressant egenskap hos enheten är närvaron av elektronisk kontroll med LCD-display. Textdisplayen visar det läge som användaren har valt och anger den exakta temperaturen på sulan. Järnets funktionssätt anges för information på höljet. Antidroppsystem för låga stryktemperaturer. Den håller tillförlitligt kvar fukten i strykjärnet och förhindrar att vatten droppar på tyget.

Sprayfunktion aktiveras med en knapp och ångfunktion för övertorkade plagg. Stela veck kan slätas ut med en ångstrykning. Järnplatta av keramik – glider bra över tyget, särskilt vid hög temperatur, reptålig. Längs kanten av sulan finns ett spår som gör det lätt att manövrera runt fickor och knappar. Säkerhetssystemet ger automatisk avstängning av strykjärnet om personen har glömt att göra det. Systemet utlöses när strykjärnet vilar på sulan eller på sidan i mer än 30 sekunder eller står upprätt med hälen i vila i mer än 8 minuter.

Kalkskyddssystemet förlänger apparatens livslängd. Vattenets hårdhet hålls kvar av patronen, och den självrengörande funktionen gör det enkelt att ta bort kalk.

Kabeln är fäst vid kroppen och kan därför rotera fritt i 360°.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Elise Sjöberg

    Kan någon berätta om deras erfarenhet av järnet Sinbo SSI 2876? Är det effektivt och pålitligt? Är det enkelt att använda och underhålla? Jag funderar på att köpa det och skulle verkligen uppskatta era åsikter. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer