...

Översyn yoghurtmaskin Sinbo SYM-3901

Prisvärd, kompakt, energieffektiv.

Yoghurttillverkare

Det är inte möjligt att styra portioner.

Yoghurtmaskin Sinbo SYM-3901

Yoghurtmaskin i normal storlek

Beskrivning

En mycket ekonomisk enhet, dess energiförbrukning är endast 25 watt. Men den kan göra upp till 2 liter yoghurt åt gången!

Vissa tillverkare kallar den här apparaten för ett ”mjölkkök”. Dess konstruktion är enkel: det finns en mjölkbehållare, vanligtvis 1,5 till 2 liter, inuti plasthöljet. Apparaten arbetar med låg effekt och värmer mjölken och surdegen till önskad temperatur – 40-42 °C. Tillagningstid på upp till 12 timmar, inställd med hjälp av en timer. Effekten är nästan lika bra som att använda en termos eller att svepa in en burk i tidningspapper och en varm pläd – på det gammaldags sättet som våra mormödrar brukade göra yoghurt och yoghurt. I en burk eller termos kyls mjölken fortfarande långsamt ner, men apparaten håller den på denna temperatur under hela tillagningstiden.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Niklas

    Hej, jag skulle vilja veta om någon har provat yoghurtmaskinen Sinbo SYM-3901 och vad slutresultatet blev. Är det en pålitlig och praktisk maskin? Hur är kvaliteten på yoghurten som görs med den? Tack på förhand för era svar och erfarenheter!

    Svara
  2. Lina Ullman

    Hej, jag undrar om någon har testat yoghurtmaskinen Sinbo SYM-3901 och kan ge mig feedback om den. Fungerar den bra? Är det lätt att använda och rengöra? Hur blir kvaliteten på yoghurten som den producerar? Tacksam för svar och rekommendationer. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer