...

Nya ARCHOS-smartphones pÄ MWC 2023

ARCHOS, den europeiska tillverkaren av mobila enheter och smarta prylar, presenterar ARCHOS 50 och 55 Graphite smartphones. De nya enheterna stöder den senaste tekniken och Àr utrustade med en 13 MP-huvudkamera med en extra 2 MP-objektiv och en 5 MP-frontkamera, en fingeravtryckslÀsare, en USB Type-C-anslutning och det nya operativsystemet Android Nougat.

Smartphones

Graphite-serien Àr redo att ge anvÀndarna allt de kan förvÀnta sig av ARCHOS-produkter: en större skÀrmdiagonal, snabb fingeravtrycksigenkÀnning, snabbt mobilt internet, tillgÄng till populÀra appar, möjlighet att dela dina favoritbilder och videor pÄ sociala nÀtverk pÄ nÄgra sekunder samt höghastighetsladdning och dataöverföring.

Trots den ultratunna aluminiumkroppen i ett stycke endast 7,8 mm tjock har ARCHOS 55 Graphite en 5,5-tums 2,5D-skÀrm med IPS-matris och HD-upplösning. SÄ det kommer sÀkert att tilltala anvÀndare som föredrar att titta pÄ sina favoritbilder, filmer och klipp frÄn skÀrmen pÄ sin smartphone. Nyheten har en 1,5 GHz fyrkÀrnig Mediatek MT6737-processor med fyra kÀrnor, 2 GB RAM och 16 GB internt lagringsutrymme, som kan utökas upp till 128 GB med hjÀlp av microSD-kort.

ARCHOS 55 Graphite har tvÄ kameror: pÄ baksidan finns en 13 MP-kamera med autofokus, LED-blixt och ytterligare en 2 MP-lins, och en 5 MP-kamera pÄ framsidan för videosamtal och selfies. Dubbel lins ger dig tydligare och mer detaljerade bilder samt vidvinkel- och bokeh-lÀgen. Nu kommer alla intressanta bilder att stanna kvar hos anvÀndaren för alltid och bevara all sin skönhet.

Den kÀnsliga fingeravtryckssensorn gör det möjligt att lÄsa upp smarttelefonen pÄ mindre Àn 0,3 sekunder och kan lagra upp till fem fingeravtryck, sÄ att anvÀndarna inte behöver oroa sig för exakt hur de hÄller enheten och om de kan lÄsa upp den nu. I ARCHOS 55 Graphite kan du installera tvÄ SIM-kort samtidigt, samtidigt som hastigheten pÄ mobilt internet alltid Àr hög tack vare stöd för 4G LTE.

Archos

Telefoner och uppkoppling

ARCHOS 55 Graphite körs pĂ„ ett rent Android 7-operativsystem.0 Nougat , som kommer med flera anvĂ€ndbara innovationer, inklusive delad skĂ€rm, ett snabbt svar pĂ„ meddelanden och omgjorda vĂ€xlar i ”gardinen” och menyn. Tack vare tillgĂ„ng till Google Play-butiken kan anvĂ€ndarna dessutom enkelt ladda ner nĂ„gon av de miljontals appar, spel eller böcker som finns pĂ„ Google Play!

ARCHOS 55 Graphite Àr utrustad med ett kraftfullt 3000 mAh litiumjonbatteri och kan snabbt laddas via USB Type-C. Dessutom ökar drifttiden pÄ en enda laddning det nya energisparlÀget Doze 2.0, som Google har infört i Android-versionen Nougat.

Snart kommer ocksĂ„ en ”lĂ€ttviktsversion” av den nya produkten att sĂ€ljas – ARCHOS 50 Graphite, utrustad med en 5-tums 2.5D-skĂ€rm med IPS-sensor och HD-upplösning, samt 1 GB RAM och 16 GB internminne som kan utökas upp till 128 GB med hjĂ€lp av microSD-kort. Smarttelefonerna kommer att sĂ€ljas i juni 2023 till ett pris frĂ„n 130 euro.

ARCHOS kommer att visa upp smartphones ARCHOS 55 och 50 Graphite i sin monter pÄ MWC 2023 Hall 6, monter B60 .

BetygsÀtt den hÀr artikeln
( Inga betyg Ànnu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag Àr en erfaren konsult inom hushÄllsapparater. Med Ärens erfarenhet vill jag dela med mig av vÀrdefulla kunskaper och tips relaterade till hushÄllsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man vÀljer och köper.
Comments: 3
  1. Erik

    Vilka Àr de nya funktionerna och förbÀttringarna i de nya ARCHOS-smartphones som presenteras pÄ MWC 2023?

    Svara
  2. Marcus

    Vilka nya funktioner kommer att finnas tillgÀngliga pÄ de nya ARCHOS-smartphonesna som presenteras pÄ MWC 2023?

    Svara
  3. Johan Berg

    Vad Ă€r de nya funktionerna och förbĂ€ttringarna hos de ARCHOS-smartphones som presenterades pĂ„ MWC 2023? Är det nĂ„gra unika eller innovativa egenskaper som skiljer dem frĂ„n andra smartphones pĂ„ marknaden? Tack pĂ„ förhand för att svara!

    Svara
LĂ€gg till kommentarer