...

Nya produkter från TP-LINK på Computex 2013

TP-LINK, ledande tillverkare av nätverksutrustning, kommer att presentera flera nya produkter på Computex 2013. Förutom den serie 802-routrar med dubbla band som presenterades på CeBit och CES tidigare i år har TP-LINK också skapat ett omfattande sortiment av produkter för persondatorer och kringutrustning.11ac Archer med stöd för USB 3.0 och IPv6, M5350 3G Pocket Router, kan TP-LINK fortfarande imponera på besökarna med nya.

TP-LINK

Datorer och kringutrustning

TP-LINK fortsatte med att utöka sin Mini-serie genom att introducera TL-WR810N, en trådlös handhållen router med dataöverföringshastighet på upp till 300 Mbps./sek. Routern är bärbar och kompakt och har ett inbyggt batteri, vilket gör den idealisk för hemmet och på resan. Miniatyrenheten stöder flera driftlägen: AP, trådlös router, klient, WISP-router och repeater. Anslutning till andra enheter via 2 portar för trådbunden anslutning RJ45-kontakter och USB-port för datadelning och medieserverfunktion.

TP-LINK

Dessutom visas en ny design för hushållsapparater. TL-WR841HP High Power N300 Series Wireless Router ger inte bara upp till 28 dBm effekt, utan har också ett elegant svart glänsande plasthölje. De eleganta linjerna framhäver dess stil och dess höga prestanda gör att användarna kan njuta av en höghastighetsanslutning med hög tillförlitlighet.

Specifikationerna för den trådlösa GPON-routern med VoIP-stöd rapporteras vara mindre, förutom att den kombinerar en höghastighets-GPON ONT, en NAT-router, en 4-ports switch, en trådlös N-series accesspunkt och en VoIP-gateway i en enda nätverkslösning.

TP-LINK:s monter finns på Taipei World Trade Center: Hall 1 1F, monter nr: D0501a.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Wilhelm Karlsson

    Vilka specifika produkter lanserade TP-LINK på Computex 2013 och vilka nya funktioner erbjuder de?

    Svara
Lägg till kommentarer