...

Översikt över torr dammsugare Sinbo SVC 3463

Kompakt och lätt, 2-i-1-transformator, mobil, enkel montering och förvaring, snabb rengöring på alla ytor.

Hushållsapparater

Denna modell för det dagliga underhållet av renlighet, för en grundlig rengöring är dess kraft för liten.

Sinbo SVC 3463 är en vertikal dammsugare för torr dammsugning utan dammsugarpåse

Funktioner

KRAFT: max. 700 W strömförbrukning, 180 W sugkraft.

FILTER: filter med dammpåse.

KONTROLL: på/av-knapp.

KONSTRUKTION: plasthölje, kabellängd 5 meter, avtagbar dammbehållare i plast 1 liter, avtagningsknapp för dammbehållare, genomskinligt lock för dammbehållare, avtagbart förlängningsrör, bärhandtag, automatisk upprullning av sladd.

INSTALLATION: Golvmunstycke, munstycke för möbler, hörn och andra svåråtkomliga ställen.

FÄRG: grå.

MÅL: 150x625x165 mm.

Vikt: 2340g.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKANDE LÄNDER: Turkiet.

PRIS: 1890 krona.

Sinbo SVC 3463 vertikal dammsugare för kemtvätt utan dammpåse

Beskrivning

Det är ett viktigt verktyg i vardagen för att snabbt kunna städa upp. Fördelen med den här modellen är att den lätt kan omvandlas till ett handhållet verktyg: den kan användas utan förlängningsrör. Den är handhållen och tar bort hår och damm på stoppade möbler och skåptak med den 5 meter långa sladden kan du göra det , eller tar bara bort smulor från köksbordet med eller utan munstycke för hörn och svåråtkomliga ställen. Cyklonteknik utan påse, dammet samlas upp i en plastbehållare som kan tas bort med en knapptryckning.

Den är lätt att rengöra, lätt att montera, transportabel och – viktigast av allt – kan förvaras i ett skåp eller bakom en dörr där den knappt märks. Kabeln lindas runt kabelkrokarna för säker förvaring.

Vakuumfiltret måste tvättas och torkas regelbundet. För att få maximal prestanda rekommenderas att du byter ut dammsäcksfiltret var tredje månad.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Alfred Andersson

    Kan någon berätta mer om de viktigaste funktionerna i Sinbo SVC 3463 och ifall den är lätt att använda och effektiv? Är den bra på att suga upp damm och smuts, och hur länge kan den användas innan den behöver tömmas? Jag överväger att köpa en, men skulle gärna vilja höra några åsikter eller recensioner från er som redan använder denna dammsugare. Tack på förhand!

    Svara
Lägg till kommentarer