...

Översikt över värmaren Sinbo SFH 3314

Fördelar: snabb uppvärmning, behagligt mikroklimat.

Svagheter: Endast horisontell installation möjlig.

Infraröd värmare SINBO SFH 3314

Infraröd värmare

Funktioner

KRAFT: 2,5 kW.

RUM: 25 kvm.m.

KONTROLL: tryckknapp.

SÄKERHET: överhettnings- och lutningssäkert.

KONSTRUKTION: golvstående, kan monteras på väggar och tak.

FÄRG: rostfritt stål.

Storlek: 775x240x155 mm.

VIKT: 2,86 kg.

GARANTI: 1 år.

Beskrivning:

Den nya modellen börjar säljas lagom till säsongen. Anordningen tillhör den infraröda, det vill säga den värmer med en speciell värmestrålning som är karakteristisk för solen. Tack vare denna naturliga strålning värms inte luften utan föremålen, så efter 20 sekunder börjar rummet fyllas av en behaglig värme. Kraftfull nog för att värma ett stort rum på cirka 25 kvadratmeter.m.

Värmaren påverkar inte mikroklimatet i rummet, den avfuktar inte luften, bränner inte ut syre, på dess element förekommer inte förbränning av damm, så människor känner sig inte obekväma.

Mekanisk drift, aktivering med en tryckknapp.

Säkerhetsfunktion: kopplar omedelbart bort värmaren från elnätet om den välts omkull av t.ex. en hund.

Värmaren är utformad för att användas på sitt eget stativ och kan placeras på golvet eller på ett bord, med hänsyn till dess mått bredd ca 80 cm och med ett avstånd på minst en meter från personen.

Enheten kan monteras permanent på väggen eller i taket, vilket är bekvämare och säkrare, eftersom det är svårt att stöta eller slå omkull den när man rör sig i rummet. Inkluderar ett par fästen för att placera värmaren i det mest bekväma läget.

Kompakt nog för att lätt hitta en plats att förvara den utanför säsongen. Det är också lätt att transportera den i huset eller utomhus eftersom den väger mindre än tre kilo.

Även om rummet har stora värmeförluster är det ekonomiskt lönsamt att använda apparaten eftersom den minskar uppvärmningskostnaderna flera gånger. Lämplig för hushållsbruk lägenheter, radhus, weekendhus och kommersiella tillämpningar t.ex. garage, lagerlokaler .

Värmehöljet är tillverkat av slät svart plast och rostfritt stål.

Sammanfattning

Fördelar: snabb uppvärmning, bekvämt mikroklimat.

Nackdelar: kan endast installeras horisontellt.

1990 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Moa Lindström

    Kan någon ge mig en översikt över Sinbo SFH 3314 värmare? Jag skulle vilja veta mer om dess funktioner, prestanda och om den är lämplig för att värma upp mitt hem. Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
Lägg till kommentarer