...

Översikt över vattenkokaren Sinbo SK 7309

Klassisk design, inga avancerade funktioner, optimal effekt och volym

.

Sinbo SK 7309 elektrisk vattenkokare

Mekanisk öppning av locket.

Sinbo SK 7309 Elektrisk vattenkokare

vattenkokare Sinbo SK 7309

TEKNISKA UPPGIFTER

KRAFT: 2000 watt.

VOLYM: 1,7 l.

KONSTRUKTION: hölje av rostfritt stål, inkapslat värmeelement av rostfritt stål, 360° rotation på stativet, trådlös anslutning till stativet, avtagbart avkalkningsfilter av metall, förvaringsfack för sladden i stativet, vattennivåskala på båda sidor, mekanisk öppning av locket, stängt ergonomiskt handtag.

KONTROLL: automatisk avstängning efter kokning, skydd mot att slå på utan vatten, ON/OFF-knapp./av. med ljusa LED-indikatorer.

FÖRPACKNINGAR: 220x173x230 mm. VIKT: 1,3 kg.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

GARANTI: 1 år.

MODELLBESKRIVNING

Modellens stilfulla, eleganta och helt klassiska design lockar folk vid första anblicken. Du kan inte föreställa dig en inredning där den här vattenkokaren inte skulle vara en prydnad. Alla säkerhets- och ergonomiska krav på en modern vattenkokare har uppfyllts: sladden är justerbar i längd, ingen sladd behövs, det medföljande värmeelementet i rostfritt stål är lätt att avkalka, avkalkningsfiltret kan också tas bort och tvättas enkelt. Bekväm triangulär pip för att undvika spill av vatten. Kittelns kontakt med stödet är inte på sidan utan i mitten, vilket gör den bekvämare att hantera.

PRIS: 1250 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Marcus

    Hej! Jag undrar om någon har testat vattenkokaren Sinbo SK 7309? Är den effektiv och pålitlig? Hur snabbt kokar den vatten? Är det enkelt att använda och rengöra den? Finns det något speciellt med den som gör den unik? Vilka är eventuella fördelar och nackdelar med denna vattenkokare? Tacksam för alla svar och input!

    Svara
  2. Andreas

    Kan någon som har erfarenhet av vattenkokaren Sinbo SK 7309 dela med sig av en översikt eller recension? Jag är intresserad av att köpa en och skulle vilja veta mer om dess prestanda, hållbarhet och eventuella problem. Alla synpunkter och rekommendationer skulle vara till stor hjälp. Tack på förhand!

    Svara
  3. Vincent Persson

    Kan någon ge mig en kort översikt över vattenkokaren Sinbo SK 7309? Jag är intresserad av dess kapacitet, funktioner och eventuella unika egenskaper. Är den en pålitlig produkt och är det lätt att använda den? Tacksam för all hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer