...

Testa juicepress KIT FORT KT-1101

Lysande-det är det som omedelbart f. Den metallröda färgen skiljer å ena sidan den här modellen från konkurrenterna, män å andra sidan begränsar den betjänad, eftersom den inte passar till alla inredningar. I f 0tagets sortiment finländare det juicepressar av denna modell i mer neutrala f 0rger: vit och gr 0. De är mer mångsidiga, män den röda är förstås den snyggaste. Modellerna har kombinerade funktioner fr 4N juicepressar fr xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx. Med synd storlek och ergonomi ligger den nära de snäckanordningar som dök upp för två eller tre år sedan. Och här är anordningen mot dropp – en funktion jag 2023 års modeller.

KITFORT

Juicepress KITFORT KT-1101

Läge: 1 hastighet, backv.

KONTROLL: Tre l btw – start, stopp, backning.

Tillval: TV: n, genomskinliga plastsk, f, 0r juice t, med grader 200-800 ml, stigning 100 ml;

reng 0 ringsborste, anordning mot dropp,

Tunnan F vid tunnan;

Broschyr ” allt om f 0rska juicepress.

KRAFT: 150 Watt, hastighet 80 rpm./ minut.

SÄKERHET: Medaljong på juicepressen stängs endast när det är korrekt monterat.

EGENSKAPER:

sugf BMP,

Kontinuerlig drifttid p 30 minuter., Rekommenderad viloperiod 7-10 minuter.

3×0, 75 mm sladd, l 0110 cm.

Mått av fyllningshål: 6×3, 5 cm; tryckare 5, 7×3 cm.

Storlekar: 41x16x24 cm. Kroppens vikt: 2590 g.

GARANTI: 1 kr. ARBETSTID: 2.

URSPRUNGSLAND: CNB.


Konstruktionsegenskaper


KITFORT

Roterande matare

Tryckteknik

Pusher

Juicemaskinen i sig är stor nog f en skruvmaskin, män mindre än en centrifugalmaskin. Det är bra att den också har en stor öppning jag påfyllningshålet: du behöver inte skära produkterna för fint. Och en liten morot ryms i en bit.

Juicemaskiner

Skruv

Tryckteknik

Filterh

KITFORT

Filter

T 0rtutlopp 5.5x5cm Saftsamlare-5.5x3cm. På den positiva sidan finns det kompakt förvaring för juice – och tårtskålar: en skål glider in i den andra.

KITFORT

Juicemaskiner


Testresultat


Funktioner f

Användningen är standard för den här typen av apparater: tvåvägsknapp på kroppen. Genom att trycka på toppen börjar juice produceras, genom att trycka neråt aktiveras omvänd.

H. D. D. D. D. D. D. D. D. D

Uppm 1tta tekniska parametrar

Juice Bullerniv, dB Effekt, W
Orange 44 34
Pumpas 46 142

Nu till den del som jag inte gillar s 9rskilt mycket: Juicemaskinen att montera och inte l att ta är. När du monterar är det viktigt att se till att de många markeringarna på modellens olika delar stämmer överens, och de måste ses i förväg. Jag har alltid varit intresserad av snigelpressar i n och har varit intresserad av att titta på och titta på hela tiden. Men monteringen kan vara värt en del av en person.

Teknik f

Teknik f

Att underl. att underl. att demonteringen rekommenderar tillverkarna att man aktiverar backen i n. g. a. sekunder innan man st. Jag vill också starkt rekommendera att gräva att tänka på detta, annars måste du anstränga dig för att ta bort snäckan och silen.

Juicemaskinen inte den tystaste i v-Test, män den inte heller-inte heller-ingen-inte-h-gl-Judd. Ljud standard, inte s trevligt men inte irriterande, typiskt f 0r den h 0r typ av apparater.

Inga uppgifter om diskmaskiner. Tillverkarna har angett att det här är ett teoretiskt sätt, men att det kanske inte är effektivt.

Funktionalitet

Juicemaskinen fungerade mycket bra med alla produkter. Ganska rask, inte s. Juicen 0r tjock och homogen. Osthalm-mycket torr, noggrant mald.

Juicemaskiner

M 00 gram per 100 gram produkt och tillagningstid fr 500-600 gram produkt

Med pappersmassa, g

Belastad, g

Tid

BBB

64

33

1 minut. 45 s.

Morot

63

43

1 min. 30 s.

Vindruvor

87

1 minut. 31 s.

Apelsiner

67

Pumpas

41

27,5

Juicemaskiner

Resultat

Denna juicepress har visat fantastiska resultat! Hd avkastning för morots-, druv – och pumpajuice, näst bäst för apelsinjuice, näst bäst för äppeljuice.

Resultat f 9R filtererad juice var inte lika lysande, män 4ND xnumx mycket behå: andra plats f 4R pumpasaft och tredje plats f 4R morotsjuice.

Allmänt sett g 0r den h 0r juicemaskinen juice fr alla livsmedel mycket grundligt. Den ger en tjock, rik massa som MGM MGM, men inte alla gillar den.

Teknik f


Resultat


KITFORT KT-1101 juicepressen gav mycket bra resultat i testet. Den g-DKR perfekt juice och pressar ut s-DKK m-DKK. T 0rtan f xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx xnumx. Med det sagt har modellen inte den mest bekv monteringen/demonteringen, dessa funktioner kr. Med tanke på den utmärkta prestandan, den slående designen och det rimliga priset är den här modellen ett utmärkt köp.

F 0rdelar

Behå juicering med massa från sv mängd olika produkter – några av de bästa degresultaten!

Levereras med en juice bok med recept. Det är en trevlig bonus för hemmafruar när du köper sv som ger dig många idéer.

Prisv.

Lysande design.

Jag behöver inte hitta maten-du behöver inte hitta maten.

Nackdelar

Det tar lite tid att v BTR.

Backv 0xeln ska vara inkaplad f 1R att underl xnumx ta demonteringssystem.

Ingen alternativ som t 0L diskmaskin.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Samuel

    Vad inkluderar juicepress KIT FORT KT-1101? Finns det några recensioner eller feedback från tidigare kunder? Hur lätt är det att använda och rengöra? Kan den pressa olika typer av frukt och grönsaker eller finns det några begränsningar? Tack på förhand för svar!

    Svara
  2. Tobias

    Har någon provat juicepressen KIT FORT KT-1101? Vad tycker ni om den? Är den enkel att använda och rengöra? Hur bra är kvaliteten på juicen som pressas? Skulle ni rekommendera den till andra? Tack på förhand för era svar!

    Svara
  3. Gustaf

    Kan du berätta mer om juicepressen KIT FORT KT-1101? Hur fungerar den och vilka olika typer av frukt eller grönsaker kan man pressa med den? Finns det några speciella funktioner eller tillbehör som ingår? Tack för hjälpen!

    Svara
  4. Viggo Wiström

    Hej! Jag undrar om någon har testat juicepressen KIT FORT KT-1101? Jag funderar på att köpa en och skulle gärna vilja veta vad ni tycker om den. Är den lätt att använda och rengöra? Pressar den juicen effektivt? Tacksam för svar och eventuella tips eller recensioner!

    Svara
Lägg till kommentarer