...

Testtermos Regent Inox Universal 93-TE-U-1-1000

Termosar

Fördelar: robust, 2 koppar, överträffar tillverkarens påstådda värmehållning, överkomligt pris.

Svagheter: Otillräcklig korkergonomi, kort garantiperiod.

VIKTIGA FUNKTIONER

Dryckesteknik

Tillverkningsland: Kina.

MATERIAL OCH TEKNIK: rostfritt stål av livsmedelskvalitet kropp , dubbel metallkanna, djupt vakuum.

ÖVRIGT: plastmugg utan handtag, hopfällbart handtag, axelrem.

MÅL: Höjd 228 mm, diameter på den bredaste punkten: 118 mm.

Vikt: 655g.

GARANTI: 1 månad från inköpsdatum.

Pris: 1 467 krona.

TESTRESULTAT

Informativ

Fältet innehåller ganska allmän information: material och teknik inga förklarande uppgifter, men märkt stål 18/08 . Instruktionsbladet innehåller information om användning och referenstemperaturer. Vi såg också märket ”RosTest” på båda.

Håller värmen

Tillverkaren har fastställt följande standard: Kokande vatten svalnar inom 24 timmar till 40-48 ºC vid rumstemperatur. Mixern klarade vårt hårdare test, termosflaskan klarade testet med bravur se. tabell . Även en misstanke om att normerna är kraftigt underskattade!

Hygienisk

Kolvens inre yta är slät, med en vertikal söm, utan ojämnheter. En centimeter från botten löper en annan söm längs diametern: botten kan ha lödts separat.

Inga klagomål på hygienen. Både te, kaffe och – utanför testet – soppa var utsökt och luktar inte konstigt. Kolven sköljs väl.

Ergonomi

Testets helhetsintryck: Ergonomin är inte riktigt utmärkt. Nästan alla funktioner i den här modellen är desamma som i ARKTIKA termos, och propparna och banden är mycket lika!

Men handtaget på den här termosflaskan är mer ergonomiskt: det kan vikas smidigare, är mer strömlinjeformat och bekvämt format och är tillverkat av en mer taktil plast.

Kork: dubbel, för användning som termos med bred eller smal hals. Den smala proppen passar in i den breda, tråden för att skruva in den är ganska praktisk vad kan inte sägas om det smidiga lilla handtaget , en silikonring finns för täthet. Det stora locket har samma fixering och är lätt att skruva av tack vare sin yttre avlastning.

Hals: det finns 2 – breda, 7,5 cm i diameter, och en smal – 3 cm. En bred mynning gör det lätt att hälla upp soppa och tvätta termosflaskan.

Lock-kopp: Precis som ARCTIKA har du en kopp med lägre kapacitet i stål med en plastfodral och en kopp utan handtag. Den första kan hålla värmen under en kort tid tack vare det dubbla materialet. Den andra är ganska smal och har inget handtag.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Marcus Rönnqvist

    Hej! Jag undrar om Testtermos Regent Inox Universal 93-TE-U-1-1000 är lämplig för att hålla drycker varma eller kalla under en längre tid? Hur länge kan den hålla temperaturen? Finns det några speciella funktioner eller egenskaper jag bör vara medveten om? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer