...

Asus innovationer på IFA 2015

Det var en presspresentation på den pågående IFA 2015-mässan i Berlin, där chefen för Asus

Johnny Shea presenterade de senaste innovationerna inom datorteknik, mobila prylar och bärbar elektronik. VivoStick PC, världens snabbaste router RT-AC5300, en ultraminiatyr VivoStick PC med Windows 10, en smart klocka ZenWatch 2, en modern serie ZenFone, inklusive den första ZenFone Zoom, den senaste ZenPad och Zen AiO – allt detta finns tillgängligt i Europa.

Tabletter

Nya produkter i Zen-familjen och spelinnovationer från Republic of Gamers

”Vi är otroligt stolta över att kunna presentera våra användare med fantastiska enheter som kombinerar skönhet och kraft”, säger Johnny Shea. – Den moderna produktlinjen enligt Zen-filosofin är mer än bara en pryl som är rolig att använda. Detta är en lyx som alla har råd med.”.

Datorer och kringutrustning

Vid presentationen talade också Kirk Skaugen, Senior Vice President på Intel Corporation, som konstaterade att de nya produkterna är resultatet av ett framgångsrikt samarbete mellan de två företagen: ”ASUS och Intel har arbetat tillsammans i nästan tre decennier för att erbjuda konsumenter den senaste tekniken. Intel är nyckeln till snabbare prestanda, bättre användbarhet, längre batteritid och mindre fotavtryck i Asus produkter.

Bärbara datorer

Presskonferensen visade också de senaste tillskotten i Asus Republic of Gamers ROG spelutbud, inklusive bärbara datorer i G752-serien, ROG Maximus VIII Extreme/Assembly-moderkort, ROG Matrix 980Ti grafikkort, ROG Swift PG348Q-skärm, ROG 7-headset.1 och ROG G20 Special Edition speldatorer. ROG Swift PG279Q 165Hz spelskärm. Slutligen avslöjade Asus-chefen GX700, världens första bärbara dator för spel med vattenkylning.

Datorer och kringutrustning

Datorer och kringutrustning

Datorer och kringutrustning

Bärbara datorer

ZenWatch 2: tradition och innovation

ZenWatch 2 har utvecklats i samarbete med Google och kör Android Wear och kan kopplas ihop med både Android- och iOS-smartphones för att utöka telefonens funktionalitet. Displayen visar inkommande samtal, meddelanden, varningar med mera, så att du kan kontrollera information utan att behöva ta upp din smartphone ur fickan eller väskan.

ZenWatch 2 är ett modernt, högteknologiskt tillbehör som kan framhäva bärarens individuella stil med ett brett utbud av valmöjligheter för hölje två storlekar, tre färger , armband 18 kombinationer av olika material och färger och urtavla utöver de 50 standardalternativen kan urtavlan utformas individuellt med hjälp av FaceDesigner-programmet .

ZenWatch 2 är en omdesignad klocka med förbättrad design, uppdaterad programvara och mer funktionalitet. Den nya ZENPAD är en slående innovation som förbättras ytterligare av en kronformad metallknapp som kontroll och en helt ny magnetisk laddare som ger en otroligt snabb laddning, vilket gör att batterinivån når 50 % på bara 36 minuter.

Titta på

Asus

ZenPad: hög prestanda och sofistikerad stil

ZenPad S 8.ZenPad S 8 Z580CA är en 8-tums Android-surfplatta med Intel Atom Z2580-processor och 4 GB systemminne, den största i sitt segment. Den har en ljus och tydlig QXGA IPS-skärm med Asus Tru2Life+-teknik och en pixeltäthet på 324 pixlar per tum. ZenPad S 8.0 stöder den valfria Z Stylus-pennan och DTS-HD Premium Sound-ljudteknik.

ZenPad 8.0 Z380C stöder också DTS-HD Premium Sound, men kan också användas tillsammans med det ursprungliga Audio Cover, som har 6 högtalare för 5.1. Fodralet är också en del av ZenPad Theater, ett multimediapaket baserat på ZenPad 8.0.

ZenPad 10 Z300 å andra sidan kombinerar snygg design med fantastiska multimediefunktioner och hög prestanda. Denna surfplatta finns i tre versioner: med LTE/Wi-Fi Z300CL , 3G/Wi-Fi Z300CG och Wi-Fi Z300C .

Tillgängliga tillbehör för ZenPad 10 inkluderar Asus Audio Dock med Bluetooth-högtalare. Den här modellen stöder även användning av den valfria pennan Z Stylus.

Bärbara datorer

Zen AiO S: Allt-i-ett-dator med ultra HD-bildkvalitet

Zen AiO S är den bästa allt-i-ett-pc-familjen med operativsystemet Windows 10. De här bärbara datorerna är snygga, smala och eleganta och erbjuder den typ av prestanda som både hemanvändare och proffs uppskattar.

Zen AiO S har en högklassig skärm med en IPS-skärm med 3840×2160 pixlar, 178 graders betraktningsvinklar och 185 pixlar per tum pixeltäthet, medan det inbyggda Asus SonicMaster Premium-ljudsystemet kompletterar de färgstarka bilderna med kraftfullt ljud på 16 watt.

Zen AiO S-serien levereras i ett elegant aluminiumhölje med inbyggd hållare. Designen är typisk för Asus, som till exempel ytfinishen med ett koncentriskt cirkelmönster. Hårdvarualternativen omfattar en Intel-processor upp till sjätte generationens Core i7 , NVIDIA GeForce GTX 960M-grafikkort upp till 4 GB videominne , USB 3-gränssnitt och ett minneskort med 2 Gb/s.1 med Type-C-kontakt , M-solid state-enhet med 3G/WG och Wi-Fi och Zen AiO S-solid state-enhet med M-solid state-enhet .2 baserad på PCIe 3-buss.0 x4 och en Intel RealSense-kamera med biometrisk autentisering och geststyrning.

Datorer och kringutrustning

RT-AC5300: Snabbaste trådlösa routern

RT-AC5300 drivs av Broadcom NitroQAM-teknik och klarar upp till 1 000 Mbps på 2,4 GHz-bandet och upp till 2 167 Mbps på två kanaler på 5 GHz-bandet. Detta ger dig en total Wi-Fi-genomströmning på 5334 Mbps. Det är tillräckligt snabbt för allt från Ultra-HD-videoströmning till onlinespel.

Med åtta kraftfulla externa antenner i en 4×4-konfiguration ger RT-AC5300 trådlös täckning för områden på upp till 500 kvadratmeter. AiRadars strålformningsteknik bidrar också till att säkerställa en tillförlitlig radioöverföring.

Den nya routern är fullmatad med innovationer som förbättrar prestanda, användbarhet och stabilitet. Tri-Band Smart Connect distribuerar till exempel automatiskt enheter mellan de tre kanaler som stöds, och MU-MIMO-tekniken gör det möjligt för flera klienter att ansluta till routern med maximal hastighet samtidigt. Dessutom, med Link Aggregation 802.11ad kan två kabelanslutna nätverksportar kombineras till en höghastighetsnätverksport 2Gb/s med hjälp av två kablar.

RT-AC5300 har Trend Micros programvaruskydd AiProtection och molnbaserat stöd för AiCloud 2.1.0.

Datorer och kringutrustning

VivoStick PC: en dator i miniatyr

ASUS VivoStick PC är en liten Windows 10-dator som ser ut och fungerar som en filtpenna, med locket som döljer HDMI-kontakten. Genom att helt enkelt ansluta den till en HDMI-kompatibel TV eller monitor får du en fullt fungerande dator. Och för att fjärrstyra datorn från din mobila enhet finns en praktisk applikation från Asus.

VivoStick PC mäter bara 137,9 mm x 34,0 mm x 14,9 mm och väger 68 g. VivoStick PC: En dator i miniatyr, men ändå utrustad med trådlöst 802.6 Wi-Fi.11n, två USB-portar, ljudutgång och Bluetooth 4-gränssnitt.0 för tangentbord och mus . Systemets minneskapacitet är 2 GB.

Telefoner och uppkoppling

ZenFone Zoom: den tunnaste smarttelefonen med trippel optisk ”zoom

Huvudfunktionen i smartphone ZenFone Zoom är en 13-megapixelkamera med en 10-elementslins som stöder tre gånger optisk och tolv gånger digital zoom. Kameran använder Panasonics SmartSFI-sensor, optisk bildstabilisering och laserautofokus.

ZenFone Zoom har en fyrkärnig Intel Atom Z3590-processor på 2,5 GHz och 4 GB RAM, vilket ger hög prestanda, allt förpackat i ett kompakt metallhölje med en minsta tjocklek på 5 mm.

För ”avancerade” användare erbjuder smarttelefonen ett manuellt fotograferingsläge, där du kan justera många olika bildinställningar själv.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Gustaf

    Vad är några av de mest spännande innovationerna från Asus på IFA 2015, och hur tror du att de kommer att påverka marknaden?

    Svara
  2. Noah Wallin

    Vilka konkreta innovationer presenterade Asus på IFA 2015? Är det något specifikt som utmärkte sig och som du tycker är extra intressant?

    Svara
    1. Anton

      På IFA 2015 presenterade Asus flera innovativa produkter, bland annat Transformer Book T100HA som är en 2-i-1-laptop med imponerande batteritid och prestanda. En annan intressant innovation var Asus ZenWatch 2, en smartklocka med stilren design och avancerade funktioner. En produkt som verkligen utmärkte sig var Asus ZenFone Zoom, en smartphone med imponerande kamerafunktioner som kombinerar optisk zoom med hög bildkvalitet. Dessa innovationer visar på Asus förmåga att kombinera design och funktionalitet på ett imponerande sätt.

      Svara
Lägg till kommentarer