...

Hi-Fi & High End Show 2014

Den legendariska Hi-Fi & High End Show 2014, som traditionellt ägde rum på det lyxiga Aquarium Hotel på Crocus Expo International Exhibition Centre, har avslutat sitt arbete. Allt det bästa och senaste inom Hi-Fi och High End AV är här! Nazarov Gallery of Impeachable Electronics stod inte vid sidan om och deltog aktivt i en sådan viktig händelse. I vår monter, som var belägen i rum 210, presenterades modeller av tre kända märken – Audio Research, Sonus Faber och Wadia.

Sonus Faber

Audio Research, USA:s äldsta tillverkare av avancerade hifi-anläggningar, har alltid strävat efter högsta möjliga ljudkvalitet och har lyckats med detta i sina fantastiska konstruktioner. På utställningen presenterades företagets anmärkningsvärda modeller som Reference 750 effektförstärkare, Reference CD9 CD-spelare, Reference 10 rörförförstärkare, Reference DAC digital-analog omvandlare och Vsi75 integrerad rörförstärkare.

Nazarow logotyp

Sonus Fabers lyxiga akustiksystem är verkliga konstverk och är tillägnade minnet av de stora fiolmästarna från Cremona – Giuseppe Guarneri, Antonio Stradivari och Andrea Amati. Dessa högtalare innehåller på ett magnifikt sätt allt som företagets hantverkare har letat efter i hemligheterna hos berömda fioler i åratal. Modellerna Sonus Faber Olympica II och Sonus Faber Aida som presenterades på utställningen förvånade alla närvarande med sin slående design och enastående ljudkvalitet.

Det amerikanska företaget Wadia är erkänt som en specialist på digitalt ljud, och dess produkter har blivit en referens i ljudvärlden tack vare den exceptionellt exakta reproduktionen av alla musikmaterial. Varumärket representerades av en utmärkt modell – den digitala förstärkaren Intuition 01, som radikalt hade förändrat den traditionella varumärkesdesignen och införlivat all den senaste effektiva tekniken.

Som väntat var showen en stor framgång. Många kända specialister och sanna audiofiler deltog i vår utställning. De gillade verkligen den varma och mysiga atmosfären som råder här. Galleriets experter arbetade aktivt med besökarna, svarade på deras frågor och bjöd alla på en kopp väldoftande te. Och den fantastiska ljudhårdvaran kommer garanterat inte att lämna någon oberörd! Galleri med oklanderlig elektronik Nazarov uttrycker sin uppriktiga tacksamhet till alla besökare i vår monter! Vi har försökt att göra din vistelse på vår utställning spännande och intressant och vi hoppas att du har lärt dig många nya och informativa saker!

Effektförstärkare

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Emil

    Hej! Är Hi-Fi & High End Show 2014 något som du skulle rekommendera att besöka? Vad är dina tankar om evenemanget och vad kan man förvänta sig där? Tack för din hjälp!

    Svara
  2. Aron Österberg

    Vad är Hi-Fi & High End Show 2014 och vad kan man förvänta sig av evenemanget? Vad är det som gör det unikt jämfört med andra liknande utställningar? Är det värt att besöka och vad kan man förvänta sig att få ut av det?

    Svara
Lägg till kommentarer