...

Lenovo presenterar nya prylar på MWC 2023

Som en del av Mobile Technology Expo

MWC 2023 Lenovo presenterade ett ekosystem av enheter och tjänster som är skräddarsydda för den nya eran av mobilteknik och behoven hos dagens användare. Dessa lösningar kombinerar olika anslutningstekniker, avancerade funktioner och förstklassig design.

Smartphones

Lenovo Tab 4 10

/

Tab 4 10 Plus

Mångsidiga Lenovo Tab 4-surfplattor för barn och vuxna

De nya Lenovo Tab 4-surfplattorna kombinerar det bästa från Tab-serien för att bli ännu mer avancerade. Tab 4-sortimentet omfattar nu fyra enheter med toppmodern design och hög prestanda som passar alla familjemedlemmar.

Lenovo Tab 4 8 och Lenovo Tab 4 10 har utmärkta multimediefunktioner med dubbla högtalare och Dolby Atmos®-teknik. Tab 4-familjen omfattar också två premiummodeller för de som gillar multimediaunderhållning – Lenovo Tab 4 8 Plus och Lenovo Tab 4 10 Plus. De har dubbla glashöljen, FullHD-skärmar, kraftfulla processorer och ett batteri som räcker i upp till 12 timmar på en enda laddning.

Lenovo

Lenovo Tab 4 10

/

Tab 4 10 Plus

Datorer och kringutrustning

Lenovo Tab 4 8/Tab 4 8 Plus

Lenovo fortsätter att utveckla konceptet surfplatta och erbjuder kunderna valfria produkt- och servicepaket som förvandlar din Lenovo Tab 4 till en surfplatta för barn eller en högpresterande mobil arbetsdator. Med Kid’s Pack får du en skyddande stötfångare som kan mildra effekten av att släppa din enhet, ett blått filter samt två ljusa, reptåliga 3M-klistermärken.

Inställningarna för Lenovo Kid’s Account håller oönskat innehåll utom räckhåll för ditt barn, och webbläsningen underlättas med en webbläsare som blockerar åtkomst till svartlistade webbplatser. Särskilda inställningar gör det också möjligt för föräldrarna att ställa in en tid då surfplattan automatiskt stängs av efter en viss tidsperiod.

Lenovo

Bärbara datorer

Lenovo Tab 4 8

/

Tab 4 8 Plus

Produktivitetspaketet gör Lenovo Tab 4 till en riktig arbetsstation. Paketet innehåller ett Bluetooth-tangentbord och ett dedikerat användargränssnitt med en aktivitetsfält för snabb programväxling, stöd för flera fönster och de vanligaste snabbtangenterna. Productivity Pack optimerar dessutom prestandan hos inmatningsenheter, t.ex. datormus och tangentbord.

Tabletter

Moto G5

Smartphones

Moto G5 Plus

Moto G5 och Moto G5 Plus: fantastisk design, gränslösa möjligheter

Moto G-serien erbjuder användaren en mängd funktioner till ett överkomligt pris. Och de nya modellerna är trogna denna princip. De nya modellerna kombinerar modern design och funktionalitet. Förskönad med metall den första i Moto G-serien och kraftfull prestanda tack vare fyrkärniga processorer. Andra anmärkningsvärda funktioner är lång batteritid, en fingeravtrycksläsare och en kamera med snabbfokus

Lenovo

Yoga Transformers: Kombinera teknik, prestanda och rörlighet

För dem som letar efter en produktiv dator med en tunn och lätt kropp som är mångsidig för både arbete och fritid har Lenovo skapat Yoga 720 och Yoga 520 – bärbara datorer som kan förvandlas.De kommer att finnas tillgängliga med 13″, 14″ eller 15″ skärm. Yoga 720 med 15-tumsskärm är den mest kraftfulla notebook-transformatorn i sin klass4 och har en sjunde generationens Intel Core i7-processor max , diskret NVIDIA GeForce GTX 1050-grafik, en Thunderbolt 3-port med höghastighetsanslutning och ett långt batteri som ger upp till 9 timmars batteritid.

Smartphones

För användare som vill ha ett tunnare chassi föreslår vi Yoga 720 med en 13-tumsskärm som är 17 % tunnare än sin föregångare med bara 14,3 mm5 . Med någon av de nya Yogamodellerna som visas upp får användarna maximal frihet och flexibilitet i ett kvalitetspaket.

Lenovo Connect med stöd för e-SIM – internettillgång var som helst i världen

Med Lenovo Connect gör den e-SIM-aktiverade enheten det enkelt att ansluta till internet – var du än befinner dig i världen.

Lenovo Connect MVNO med 4G-teknik LTE erbjuder höghastighetsinternet med hastigheter som är upp till 20 procent snabbare än det genomsnittliga 4G-roamingnätverket. Användarna kommer att få enkel och snabb internetuppkoppling till lokala mobiloperatörspriser. Styrs via Lenovo ID-konto.

Tekniken kommer att vara tillgänglig senare under kvartalet och stöds av en rad Lenovo-produkter. I synnerhet flera varianter av ThinkPad X1 Carbon bärbara datorer och Miix 510 tablet-transformer. Under 2023 kommer stöd för den här tekniken att finnas i andra enheter, nämligen bärbara multimodala Yoga-datorer och bärbara ThinkPad-datorer. Lenovo kommer snart att lansera planer som är utformade för Lenovo Connect med mobiloperatörer, företagets partners i EMEA.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Johan

    Vilka specifika nya prylar kommer Lenovo att presentera på MWC 2023 och vad skiljer dem från deras tidigare produkter?

    Svara
    1. Sebastian

      På MWC 2023 kommer Lenovo att presentera flera nya produkter, inklusive den senaste modellen av sina bärbara datorer, surfplattor och smartphones. En av de mest spännande nya prylarna är en bärbar dator med inbyggd 5G-teknologi för supersnabb internetanslutning. En annan nyhet är en smartklocka med förbättrade hälsomätningar och anpassningsbar design. Lenovo kommer också att visa upp en uppdaterad version av sin surfplatta med förbättrad skärmteknologi och längre batteritid. Det som skiljer dessa nya produkter från deras tidigare är deras fokus på innovation, prestanda och användarupplevelse, vilket gör dem till ett spännande tillskott till Lenovos produktutbud.

      Svara
  2. Fredric Olofsson

    Vilka typer av produkter kommer Lenovo att presentera på MWC 2023?

    Svara
Lägg till kommentarer