...

Lenovo presenterar nya enheter på CES 2023

Lenovo inledde den internationella konsumentelektronikmässan CES 2023 med en rad nya och intressanta enheter. Dessa inkluderar ThinkPad Premium PC, Miix 720 Transformer Tablet, Lenovo Legion Y720 och Y520 gaming laptops från undermärket Lenovo Legion, den digitala assistenten Lenovo Smart Home Assistant med stöd för molntjänsten Amazon Alexa och slutligen Lenovo Smart Storage och Lenovo 500 Multimedia Controller smarta enheter.

Smarta hem


Gianfranco Lanci, koncernchef och operativ chef för Lenovo”Vi försöker se till att vårt företag utvecklas kontinuerligt och samtidigt vara uppmärksamma på hur tekniken kommer in i allas våra liv. Vårt mål är att förstå våra konsumenter, att gå vidare med enheter som öppnar fler möjligheter, oavsett om det är en dator för arbete eller underhållning, innovativa lösningar baserade på virtuell och förstärkt verklighetsteknik eller enheter för det smarta hemmet.”.


Telefoner och uppkoppling

Telefoner och kommunikationer

Lenovo

ThinkPad X1 Carbon

ThinkPad X1-familjen av premiumprodukter

Den nya generationen ThinkPad X1-seriens produkter är utformade för de mest krävande användarna som vill ha en optimal enhet för både arbete och privat bruk. Genom att förstå konsumenternas behov, analysera feedback och återkoppling samt erfarenhet kunde Lenovo verkligen förstå vad som är viktigt för PC-användare och skapa produkter som motsvarar deras önskemål och behov.

Den bärbara ThinkPad X1 Carbon finns både i den klassiska svarta ThinkPad-designen och i den nya silverfärgade versionen. Kan köras i upp till 15,5 timmar på en enda laddning. Både LTE-A- och WiGig-moduler kommer att finnas tillgängliga som tillval.

Lenovo har stärkt säkerheten i ThinkPad X1 Carbon för att garantera säkerheten för användardata genom att utrusta datorn med ett chip för ett säkerhetssystem som bygger på principerna för biometrisk autentisering med flera faktorer. Förutom en fingeravtrycksläsare har den en infraröd kamera med stöd för ansiktsigenkänning.

Lenovo

Lenovo

ThinkPad X1 Yoga

Den uppgraderade ThinkPad X1 Yoga multimode-notebooken, som nu även finns i silver, är en flexibel dator som kan anpassa sig till användarens alla behov. Nyheten är utrustad med en OLED-skärm,

som garanterar högupplöst klarhet, en uppladdningsbar stylus i ny design samt ett uppgraderat Wave-tangentbord. ThinkPad X1-familjen omfattar även en modulär surfplatta som väger endast 767 g. Nu med ytterligare portar och expansionsplatser, ett valfritt batteri ger dig upp till 5 timmars batteritid. Den är också utrustad med en inbyggd projektor tillval .

Datorer och kringutrustning

Lenovo

Miix 720

Miix 720: Hög prestanda med många alternativ för underhållning och nöje

Miix 720 Windows® Transformer Tablet har allt du behöver för att arbeta bekvämt. Till exempel en 12-tums QHD+-skärm med hög ljusstyrka och klarhet, ett responsivt tangentbord med touchpad med hög precision, sjunde generationens Intel® Core™ i7-processor max , Thunderbolt™ 3-hastighetsport och Lenovo Active Pen 2 universal stylus tillval .

Med ett stativ som kan lutas upp till 150 grader kan surfplattan anpassas till en bekväm visningsposition. Enheten har en infraröd kamera med Windows® Hello™ ansiktsigenkänning för säker och bekväm inloggning.

Telefoner och uppkoppling

Bärbara datorer

Lenovo

Legion Y520

In i PC-spelvärlden med Legion från Lenovo

Lenovo har steg för steg gått igenom för att förena spelarna och PC-spelentusiasterna för att bättre förstå kärnvärdena hos denna kategori av PC-användare. Ett separat undermärke, Legion by Lenovo, skapades särskilt för detta segment.

Telefoner och kommunikationer

Tabletter

Lenovo

Legion Y720

Under CES presenterade företaget de första lösningarna under det nya varumärket: Lenovo Legion Y720 och Lenovo Legion Y520 gaming notebooks. Den senaste NVIDIA® GPU:n, Dolby Atmos®-teknik för fantastiskt ljud och den senaste sjunde generationens Intel® Core™ i7-processor för överlägsen prestanda och responsivitet.

Lenovos nya utbud av Lenovos spelapparater är utformade för att ge målgruppen en oförglömlig spelupplevelse.

Tabletter

Lenovo Phab 2 Pro

Förvandla verkligheten med AR- och VR-funktioner

Lenovo Phab 2 Pro, världens första Tango-aktiverade smartphone, finns nu tillgänglig hos både vanliga återförsäljare och onlineåterförsäljare. Med Lenovo Phab 2 Pro har smartphone-användare nu tillgång till de unika möjligheter som erbjuds av mobil förstärkt verklighetsteknik.

För att få dem att hända är gadgeten utrustad med en mängd olika sensorer och sensorer som tar 250 000 mätningar per sekund för att hjälpa den att skanna sin omgivning.

Bland de appar som utvecklats för Phab 2 Pro finns iStaging, Matterport och Hot Wheels Track Builder. Rita upp en rumsplan, ändra inredningen, förvandla ditt hem till en virtuell lekplats, skapa din egen holografiska bild.

Efter den framgångsrika lanseringen av Lenovo Yoga Book och Phab 2 Pro 2023 har Lenovo en ny division, Android and Chrome Computing Business Group ACCBG . Den nya divisionen, som leds av Jeff Meredith, kommer att fokusera på enheter som Yoga Book, Chromebooks och AR/VR-enheter som drivs av Tango-plattformen.

Smarta hem

Lenovo Smart Assistant

”Smart teknik blir tillgänglig

Lenovo har utvecklat Lenovo Smart Assistant, en smart digital assistent med stöd för Amazons molnbaserade rösttjänst Alexa. Lenovo Smart Assistant, som utvecklats tillsammans med Amazon, känner igen användarnas röstkommandon och utför sökningar på internet, spelar upp musik, skapar uppgiftslistor, registrerar påminnelser i kalendern och mycket mer.

Adaptivt lärande har utvecklats så att den digitala assistenten med tiden börjar förstå användarens personliga vanor och preferenser bättre. Lenovo Smart Assistant är kompatibel med alla Lenovos smarta hem-enheter som redan är byggda eller kommer att byggas i framtiden, samt med flera dussin enheter från andra tillverkare, vilket gör att användarupplevelsen blir ännu bättre.

Datorer och kringutrustning

Lenovo Smart Storage

Lenovo Smart Storage, som kompletterar produktlinjen för smarta hem, är en digital lagringsenhet för säker datalagring. Den har hög lagringskapacitet upp till 6 TB , stöd för trådlös modul med dubbla band och möjlighet att automatiskt synkronisera flera enheter.

Lenovo Smart Storage säkerställer säker datalagring och P2P-åtkomst till lagrade mediefiler, inklusive foton, musikfiler och dokument, samt snabba hastigheter. Den inbäddade programvaran kan sortera alla foton i galleriet efter ansikte, samtidigt som den säkerställer hög igenkänningsnoggrannhet.

Lenovo

Lenovo 500 Multimedia Controller

Lenovo 500 Multimedia Controller – ett praktiskt verktyg för att styra driften av multimedieapparater

Smart TV-tekniken med internetintegration i TV-apparater och mottagare utvecklas snabbt. Lenovo 500 Multimedia Controller är en toppmodern pryl som bygger på den senaste tekniken och som är ett trådlöst tangentbord och en mus i ett paket som enkelt passar i handflatan.

Lenovo 500 Multimedia Controller är inte bara ett bekvämare sätt att ansluta till datorn, Internet eller skärmen. Det är en ny syn på en kompakt HID-enhet och hur den ska se ut och fungera. Tangentbordsdelen av enheten fungerar också som en kapacitiv pekplatta med stöd för multitouch och gestigenkänning för användning av pekplattan i Windows 10.

Pris och tillgänglighet på marknaden

* ThinkPad X1 Carbon börjar säljas i februari 2023 till priser från 1 349 dollar.

* ThinkPad X1 Yoga kommer att säljas i februari 2023 till ett pris från 1 499,99 dollar.

* ThinkPad X1 Tablet kommer att säljas i mars 2023 till ett pris från 949 dollar.

* Miix 720 komplett med tangentbord i guld Champagne eller grått Iron Gray kommer att säljas i april 2023, till ett pris från 999,99 USD.10 Lenovo Active Pen 2 stylus kommer att säljas i februari 2023 till ett pris från 59,99 dollar och kommer att kunna beställas från Lenovos webbplats.com.

* Den bärbara datorn Lenovo Legion Y720 kommer att säljas i april 2023 till ett pris på 1 399,99 dollar.

* Den bärbara datorn Lenovo Legion Y520 kommer att säljas i februari 2023 till ett pris på 899,99 dollar.

* Lenovo Smart Assistant i ljusgrått, grönt och orange kommer att säljas i maj 2023 till ett pris på 129,99 dollar. Lenovo Smart Assistant Harman Edition kommer att säljas i maj 2023 till ett pris på 179,99 dollar.

* Lenovo Smart Storage kommer att säljas i maj 2023 till priser från 139,99 dollar. * Lenovo 500 Multimedia Controller säljs på lenovo.com i mars 2023 till ett pris från 54,00 $.99.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Frida Karlsson

    Vilka är de nya enheterna som Lenovo presenterar på CES 2023? Vad skiljer dem från deras tidigare produkter och vilka nya funktioner kan vi förvänta oss?

    Svara
    1. Karl

      På CES 2023 presenterar Lenovo nya enheter som inkluderar förbättringar och innovationer jämfört med deras tidigare produkter. En av de nya enheterna är en uppdaterad version av deras laptopserie med snabbare processor och längre batteritid. En annan nyhet är en smartklocka med avancerade hälsomätningar och sömnanalysfunktioner. Dessutom lanserar de en ny surfplatta med högre upplösning och förbättrad skärmteknologi. Dessa enheter kommer att erbjuda användarna en bättre och mer effektiv upplevelse med nya och förbättrade funktioner.

      Svara
      1. Martin

        På CES 2023 presenterar Lenovo spännande nya enheter med förbättringar och innovationer. En uppdaterad laptopserie med snabbare processor och längre batteritid introduceras, liksom en smartklocka med avancerade hälsomätningar och sömnanalysfunktioner. En ny surfplatta med högre upplösning och förbättrad skärmteknologi lanseras också. Dessa enheter kommer att erbjuda användarna en bättre och mer effektiv upplevelse med sina nya och förbättrade funktioner.

        Svara
Lägg till kommentarer