...

Minirecension av hårplattan Sinbo SHD 7023

Keramiska plattor, rak- och lockfunktioner, överkomligt pris, söt, flickaktig design.

Sinbo

Ingen låsmekanism i uppfällt läge och inget skydd.

Hårtänger Sinbo SHD 7023

Hårplättare

KRAFT: 25W.

KONTROLL: På-och-av-knapp./ av.”LED-indikator.

KONSTRUKTION: 195 cm sladdlängd, 360 ° PVC roterande kabel.

Vikt: 200g.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

GARANTI: 1 år.

Billig pryl har en mycket feminin design: strömlinjeformad form och subtila färger kommer att tilltala alla tjejer, så modellen kan vara en bra budgetgåva. Du kommer att bli nöjd med den keramiska beläggningen på plattorna, som ger jämn uppvärmning och enkel glidning av håret, samt snabb uppvärmning: PTC keramiskt värmeelement, den mest avancerade ”fyllningen” i denna typ av enheter, gör att du kan hålla en jämn temperatur på 200 º C över plattan. Tack vare det svängbara systemet roterar kabeln 360º och vrider sig inte. Dessutom gör den rundade designen att den är ett bra sätt att locka dina lockar, så det är faktiskt en 2-i-1-enhet.

349 krona

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Liam Karlsson

    Vad tycker du om hårplattan Sinbo SHD 7023? Är den lätt att använda och ger den ett bra resultat? Hur länge tycker du att håret hålls slätt och glänsande? Finns det några negativa aspekter eller nackdelar med denna hårplatta? Tack för din åsikt och eventuella tips eller rekommendationer om den här produkten!

    Svara
Lägg till kommentarer