...

Recension av Mystery Multicooker MCM-1010

Rysktalande märkning på knapparna, avtagbart innerlock, tillräckligt antal lägen, detaljerade och tydliga instruktioner, timer med fördröjd start.

Mysterium

Engelsk display.

Multicooker Mystery MCM-1010

TEKNISK BESKRIVNING

KRAFT: Maximal matlagningseffekt på 900 watt.

VOLYM: 5 l.

KONSTRUKTION: kropp i plast och rostfritt stål, matlagningsbricka med non-stickbeläggning och graderad matlagningsbricka, avtagbart aluminiumlock, bärhandtag, ångavstängningsventil, sked och skedarhållare.

KONTROLL: Delvis russifierad kontrollpanel, russifierade knappar för meny, start/värme/avstängning, klockan och timerinställningar. Engelskspråkig LCD-display med tidsangivelse, meny för tillagningslägen normal, snabb, liten mängd, ångkokning, gröt, soppa, gryta, uppvärmning, varmhållning i upp till 24 timmar , grafisk förloppsindikator, timer för fördröjd start i upp till 24 timmar, bibehållande av inställda tillagningsparametrar vid strömavbrott i upp till 2 timmar.

PASSNINGAR: mätsked, spatel, mätbägare, perforerad ångkokare, sked och skedarhållare.

Storlekar: 398x294x272 mm.

VIKT: 4,6 kg.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

GARANTI: 1 år.

Beskrivning

Modellen har 8 automatiska tillagningslägen och kan koka, gryta, ånga och baka använd programmen för soppa, spannmål, ångkokning och ställ in tiden manuellt .

När du behöver förbereda en maträtt vid en viss tidpunkt kan du lägga de nödvändiga ingredienserna i pannan och ställa in tillagningstiden. Inom varje tillagningsprogram kan du justera tillagningstiden. Om du inte gör det kommer den förvalda tillagningstiden att användas. Programmet ”Gröt” är till exempel 1 timme, men du kan justera tiden mellan 30 minuter och 2 timmar om du vill. Fördelen med den här apparaten är det avtagbara innerlocket: det kan tas bort och tvättas, vilket gör att man undviker proppar och obehagliga lukter.

2 990 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Arvid

    Jag skulle vilja veta om Mystery Multicooker MCM-1010 är lätt att använda och om den ger bra resultat när man lagar mat. Är den också enkel att rengöra efteråt? Tack på förhand!

    Svara
  2. Gustav

    Hej! Jag är intresserad av att köpa en Mystery Multicooker MCM-1010 och undrar om någon här har någon erfarenhet av den? Är den lätt att använda och rengöra? Vilka funktioner gör den här multicookern speciell? Tack på förhand för era svar!

    Svara
  3. Anton Wallin

    Hej! Jag undrar om du har någon erfarenhet av Mystery Multicooker MCM-1010? Jag funderar på att köpa en och skulle vara tacksam för din åsikt. Hur är dess prestanda och användarvänlighet? Fungerar den pålitligt och ger bra resultat? Finns det några funktioner som du tycker är särskilt användbara? Tack på förhand för din hjälp!

    Svara
Lägg till kommentarer