...

Test av resekanna Vitek VT-1134

Den höga kokhastigheten beror på den höga effekten för en sådan volym. Observera den tjockaste trådsektionen: 0,75 mm – tillverkaren snålar inte på säkerheten. Tyst drift är ett plus, särskilt när du kopplar av. Locket öppnas bekvämt med hjälp av handtaget och faller inte ut ur det öppna läget, så det är ganska bekvämt att hälla vatten i vattenkokaren. Knappen är stor och praktisk, indikatorn för påslagning är ljus och placerad på ett synligt ställe. Små koppar, men användbara i avsaknad av ett alternativ. Spänningsomkoppling kommer att glädja semesterfirare på Kuba, i Dominikanska republiken och andra sydamerikanska länder. Och slutligen är det en av de mest kompakta modellerna, och i en resväska tas ofta hänsyn till varje centimeter.

Små apparater för köket

Vattenkokaren kan inte stängas av med knappen: om det behövs kan du bara dra ut kontakten ur uttaget. Ingen skala för vattennivån, men detta är den enda modellen med en sådan nackdel, där den interna märkningen av den maximala volymen är tydligt synlig.

Resekokare Vitek VT-1134

TEKNISKA EGENSKAPER

KRAFT: 1000 Watt.

VOLYM: 0,5 l, den minsta volymen anges inte av tillverkaren.

VÄRMEELEMENT: dolt.

Löstagbar frigöring: tillgänglig.

ELEKTRISK ANSLUTNING: längd 64 cm, H03VV-F 3G0.75 mm².

KONSTRUKTION: trådbunden anslutning utan stöd, öppning av locket med det integrerade handtaget.

SÄKERHET: Automatisk avstängning efter kokning och påslagning utan vatten, försiktighetsvarningar i manualen.

FUNKTIONERING OCH INDIKATION: indikatorlampa, strömknapp.

MÅL: 105x155x165mm.

TILLVERKNINGSLAND: Österrike/Kina.

Resekokare Vitek VT-1134

Kokningshastighet

En full volym kokar i exakt 3 minuter, vilket är den näst snabbaste hastigheten bland vattenkokarna i det här testet! När vattnet har kokat stängs vattenkokaren av efter 23-24 sekunder, vilket också är en mycket bra indikator. Kokningshastighet: 2,78 ml/sek.

Testad i fjorton dagar full volym kokning 3 gånger om dagen, 2 gånger i rad

Det här är vattenkokaren som var tvungen att resa på riktigt: två resor på nästan två veckor vardera, vi drack te från den 2-3 gånger om dagen, och det har visat sig vara mycket värt.

Säkerhetssystemets funktion automatisk avstängning vid kokning och för lite vatten

Två matskedar vatten kokade i 47 sekunder, sedan stängdes apparaten av.

Resekokare Vitek VT-1134

Bullernivå

En av de tystaste modellerna, den stör dig inte ens om någon sover i närheten t.ex. i ett hotellrum .

Främmande smaker och lukter från det vatten som kokas i denna apparat

De första dagarna finns det en lukt i vattenkokaren, sedan försvinner den, men om du håller vattenkokaren stängd under en längre tid kommer den tillbaka. Förmodligen silikontätningen, eftersom plasten inte avger någon lukt. Ingen lukt överförs till vattnet.

735 krona.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 2
  1. Emil

    Hej, jag undrar om du kan berätta vad du tyckte om resekanna Vitek VT-1134? Är den lätt att använda och fungerar den bra? Hur är kvaliteten och hur länge håller batteriet? Skulle du rekommendera den till andra som reser mycket? Tack på förhand för dina insikter och åsikter!

    Svara
  2. Fredrik Västberg

    Hej! Jag undrar om någon har testat resekannan Vitek VT-1134 och vad era erfarenheter är av den? Jag är intresserad av att köpa en resekanna och skulle vara tacksam för lite feedback. Hur är kvaliteten och hållbarheten? Fungerar den bra att använda på resor? Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
Lägg till kommentarer