...

Test-torkborste Vitek VT-2378

Fördelar: snygg design, bekväm väska, keramiskt belagt munstycke, jonisering.

Svagheter: 1 hastighetsmunstycke, endast 1 munstycke.

Funktioner

Automatisk rotation av munstycket

Hårtorkare

KRAFT: 800W.

BLÅSNINGSHASTIGHET: 2.

TEMPERATUROMRÅDE: 2.

COOL SPEED: den finns där.

IONIZATION: ja.

KONSTRUKTION: 180 cm roterande sladd, upphängningsögla, löstagbart munstycke med frigöringsknapp, 2×0,75 mm sladd.

INSTALLATION: 1 munstycke, förvaringsväska.

STORLEK: 220x50x520mm utan munstycken.

VIKT: 410g utan klack, 485g med klack.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

PRIS: 790 krona.

INGREDIENSER

Färgkombinationen – korall, rosa och grått – är klassisk och därför en fröjd för ögat. Tillverkaren har tagit hand om de små sakerna som bildar bilden av produkten: märkesväska förresten, bekväm, tät, med ”kardborrband” är mycket användbar i resor, keramiskt beläggningsmunstycke – en jämn fördelning av värme och mindre skador på håret, jonisering – hårskydd från torkning.

Det enda munstycket med en diameter på 38 mm förlåt, jag kunde ha lagt till ett mindre för kortare hår har hårda syntetiska borst så det finns ingen behållare för att förvara det: borstarna håller formen.

Sprayhuvudet glider över drivaxeln, som kommer ut ur hårfönskans kropp, och kopplas loss från den när du trycker på knappen på sprayhuvudet. Bekvämt, enkelt, du kan inte gå fel med munstycket. Sladden är lång, roterar och vrider sig inte, men öglan för att hänga den är för smal – inte alla krokar kan sätta den på.

ROTATION AV MUNSTYCKET

En hastighet kan locka breda och tjocka strån ”för tredubbelt”. För att få ett bra resultat bör du inte ha tjockare och bredare strängar än 3 cm. Om du inte använder rotationen kan du naturligtvis rulla håret över munstyckets bredd: rulla in det och torka det i den positionen.

INSTÄLLNINGAR FÖR BLÅSHASTIGHET OCH TEMPERATUR

Med två blåsningstemperaturer, varm och varm, och två hastigheter, låg och hög, är detta herrarnas uppsättning av en professionell hårtork. Den fungerar, och temperaturen och effekten är precis rätt för att styla vått hår, men inte för att torka vått hår. Den kalla luften i borsttorkare är alltid bara ett mjukt varmluftsläge, det är inte bra för att fixa din stil, men nästan alla modeller har denna nackdel.

Jämför – LAMARK LK-1245 och VITEK VT-2378 tvårumsapparater

HITTA 10 SKILLNADER!

Förutom färgen – Lamark LK-1245 lackerad röd och Vitek VT-2378 söt ”jordgubb med grädde” – skiljer sig hårtorkarna något i design och funktionalitet.

1. Vitek VT-2378 hävdar jonisering, Lamark LK-1245 gör det inte.

2. Vitek VT-2378 har en väska för förvaring, Lamark LK-1245 har inte det.

3. Lamark LK-1245 har två huvuden, Vitek VT-2378 har bara ett, med borst, utan plasttänder.

4. Olika beläggning på munstyckena: Lamark LK-1245 har rostfritt stål men det finns ett andra plastmunstycke , Vitek VT-2378 har keramisk beläggning på det enda munstycket keramisk beläggning är bättre för att fördela värmen .

5. Vitek VT-2378 har en maximal effektförbrukning på 800 W och Lamark LK-1245 har 1000 W. Skillnaden märks förresten inte på användarnivå .

6. Vitek VT-2378 har en något längre ögla för upphängning, men kroken med en diameter på 6 mm passar fortfarande inte.

7.Priset på Vitek VT-2378 är betydligt högre.

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 1
  1. Felix Gustafsson

    Hej! Jag undrar om någon har använt Test-torkborste Vitek VT-2378 och kan ge mig feedback på dess prestanda och hållbarhet? Är den effektiv på att torka håret snabbt och ger den önskat resultat? Finns det några negativa aspekter att ta hänsyn till? Tacksam för alla svar och rekommendationer!

    Svara
Lägg till kommentarer