...

Test av VR ångkokare FS-3002V

ångare

Fördelar: snygg design, stor volym, tyst drift, möjlighet att fylla på vatten, vattennivåindikator, delaren ingår.

Svagheter: Ingen akustisk signal när vattnet i behållaren tar slut. Det är inte alltid tydligt hur länge timern kommer att löpa.

ångare

KRAFT: 600-700 Watt på enheten 650 Watt enligt beskrivningen i manualen .

MATERIALER: metallkropp med en plastskål inuti, droppbricka, tre behållare med avtagbar botten, risskål, lock, separator – plast; värmeelement – rostfritt stål; 3 G 0,75 mm² sladd. 0,9 m lång.

VOLYM: skålar 18,5×24,5 cm, 20×26,7 cm, 20,5×27,0 cm; vattenbehållare med en kapacitet på 1 l.

DRIFT: mekanisk, timer för 60 min., Upplyst arbetsindikator: Ljudlig signal för slutet av driften.

Ånggenerering: Mindre än en minut.

Mått: 340x252x396mm. VIKT: 2,5 kg.

GARANTI: 1 år. ARBETSTID: 2 år.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

DRIFTFUNKTIONER

Den här ångkokaren har ett solidt utseende tack vare att kroppen är tillverkad av metall och inte av plast. Apparaten börjar fungera så snart du slår på strömmen och vrider på timerknappen. Indikatorlampan visar dessutom att ångkokaren är påslagen och i drift.

Det finns ett särskilt fack på sidan av spisen som också fungerar som vattennivåindikator. Men eftersom 1 liter vatten räcker för mer än en timmes drift är det osannolikt att du behöver fylla på den. När du vill tillaga något stort, till exempel en kalkon, kan du ta bort delarna.

KONTROLLFUNKTIONER

Roterande kontrollstål, volymetriskt. Den är lätt att greppa med långa naglar utan att du behöver vara rädd för att skada din manikyr. Men huvudkrysset på strömbrytaren är inte särskilt uttrycksfullt, så det är inte alltid tydligt hur många minuter timern har kvar att köra.

Förresten kan du inte minska tiden på timern eller stänga av den med kraft, du måste vänta tills den avslutar sitt arbete. Timern har 15, 30, 45 och 60 minuter, ett steg är 5 minuter. En akustisk signal ljuder så snart funktionen är avslutad.

ERGONOMI

Det är mycket praktiskt att steamern har en avdelare. Med hjälp av den kan du laga två olika maträtter på samma våning samtidigt.

Varje bassäng har värmebeständiga handtag och kondensatbehållaren har också värmebeständiga handtag. Höljet är lätt att bära med hjälp av de svarta plastinsatserna som handtag.

Det finns inga riktlinjer för tillagningstiden på sidan av apparaten. Risskålen är tillräckligt stor för att laga en rätt till 2-3 personer.

VERKTYG

Instruktioner för användaren på Svenska med alla nödvändiga uppgifter. På sista sidan finns en lista över alla servicecenter i Sverige och det står till och med ”Tack för ditt köp” – en liten sak, men trevlig.

Recept för ångkokare

Päron med chokladöverdrag

Rispudding

Ångkokare

Fiskdockor med röd kaviar

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 3
  1. Henrik

    Hej! Jag undrar om någon har testat VR ångkokare FS-3002V och kan dela sina erfarenheter? Är det en pålitlig ångkokare och levererar den goda resultat? Jag funderar på att köpa en men är osäker. Tack på förhand!

    Svara
  2. Fredrik

    Hej! Jag undrar om någon har testat VR ångkokare FS-3002V och kan dela med sig av sin erfarenhet? Fungerar den bra och ger goda resultat? Är det lätt att använda och rengöra? Tacksam för alla svar och tips!

    Svara
  3. Josefin Nilsson

    Hej! Jag undrar om någon har provat VR ångkokare FS-3002V? Hur har det fungerat för er? Är det en pålitlig och enkel att använda? Jag är intresserad av att köpa en, men jag vill veta mer om den innan jag bestämmer mig. Tack på förhand för all feedback!

    Svara
Lägg till kommentarer