...

Testgräsklippare Polaris PCG 0615

Små apparater för köket

Fördelar: snygg, ergonomisk design, hög kvalitet på slipningen vid full belastning.

Svagheter: Ingen justering av sladdlängden.

Polaris PCG 0615 kaffekvarn

KRAFT: 150W.

PROLARISSE COFFEE FILL IN USING: 70 g.

SÄKERHET: säkerhetslås när locket är öppet, locklås.

MODE: pulsläge.

Färg: metallic matt.

STORLEK: 85×105×165 mm.

Vikt: 655g.

TILLVERKARENS LAND: Kina.

GARANTI: 1 år.

TILLVERKARENS REKOMMENDATION

Kontinuerlig drift i högst 30 sekunder. Använd inte för att mala mycket hårda produkter och spannmål med hög fetthalt.

TEST AV LÄMPLIGHET

Kroppens form smalnar av mot mitten, vilket ger ett bekvämt grepp om kvarnen med den fria handen. Kafferummet är djupt, så att 70 g kaffe enligt tillverkarens anvisningar kan placeras i det, vilket ger tillräckligt med utrymme för en liten mängd kaffe, t.ex. e. Bönorna eller det malda kaffet går inte över kanten.

Locket är uppskruvat, men tack vare den speciella formen som matchar kroppen kan det sättas på och fästas i en enda rörelse, utan ansträngning, och lika lätt tas bort. Knappen kan tryckas och dras bekvämt utan att vara trång.

TEST MED FULL BELASTNING

Den här kvarnen gjorde ett bra jobb med 70 g kaffe i 2 cykler på 30 sekunder. Slipningen är tillräckligt fin och jämn – uppenbarligen på grund av det utrymme som finns kvar, även med full last.

TEST FÖR 2 koppar 20g

Det tog 6 cykler på 10 sekunder för att uppnå en fin malning av kaffet i bryggkitteln – samma minut som för en full laddning. Konsekvent kvalitet!

Betygsätt den här artikeln
( Inga betyg ännu )
Alva Ulsson

Hej! Jag heter Alva Ulsson och jag är en erfaren konsult inom hushållsapparater. Med årens erfarenhet vill jag dela med mig av värdefulla kunskaper och tips relaterade till hushållsapparater.

Vitvaror. TV-apparater. Datorer. Fotoutrustning. Recensioner och tester. Hur man väljer och köper.
Comments: 4
  1. Johannes

    Kan någon berätta om den här testgräsklipparen Polaris PCG 0615? Är den effektiv och pålitlig? Hur är klipprengöringen och underhållet? Tänkte överväga att köpa en, men jag behöver mer information för att fatta ett beslut. Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
    1. Jonas

      Polaris PCG 0615 är en testgräsklippare som anses vara effektiv och pålitlig av många användare. Klipprensningen och underhållet är relativt enkelt och kräver inte mycket arbete. Många användare uppskattar hur lätt den är att använda och hur snyggt den klipper gräsmattan. Innan du köper en sådan maskin är det alltid bra att läsa recensioner och få mer information från andra användare för att se om den passar dina behov. Lycka till med ditt köp och hoppas att den blir till nytta för dig!

      Svara
  2. Frida Eriksson

    Hej! Jag undrar om Testgräsklippare Polaris PCG 0615 klarar av att klippa stora gräsmattor? Har den tillräcklig kapacitet och prestanda för att klara av ett stort område? Är den även lätt att använda och hantera? Tacksam för svar!

    Svara
  3. Tobias

    Hej, jag skulle vilja veta om testgräsklipparen Polaris PCG 0615 är pålitlig och hållbar? Har någon använt den och kan ge feedback på dess prestanda och kvalitet? Vilka är dess funktioner och bästa användningsområden? Tack på förhand för all information och råd!

    Svara
Lägg till kommentarer